Chelsea trainingspak 2022-2023 - Blauw

Koop hier het nieuwe Nike Chelsea trainingspak 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. Dit trainingspak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het trainingspak van Chelsea wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. 

  • De Chelsea training sweater 2022-2023 is dit jaar geheel blauw en bevat alle kenmerken van het Nike Strike template. Onder de hals bevindt zich een lichtblauwe ronding en de mouwen bevatten een all-over print van golven en diagonale lijnen. Deze lijnen vormen een design van ruiten. De swoosh van Nike prijkt dit jaar op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club. De Chelsea training sweater is uitgerust met  een hoge hals met een rits tot de borst  De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Dit effect wordt bovendien bewerkstelligd door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. De achterzijde van de trainingstrui van Chelsea is net iets langer en dit biedt de optimale bescherming. 
  • De Chelsea trainingsbroek 2022-2023 is donkerblauw en bevat alle kenmerken van het Nike Strike template. De trainingsbroek bevat aan de onderkant een all-over print van diagonale lijnen en golven, die samen een design van ruiten vormen. De Chelsea trainingsbroek bevat verder de logo's van Nike en de Londense club aan de bovenzijde in het goud. Verder heeft deze tech trainingsbroek een toelopende pasvorm en valt deze strak om de benen. De onderkant van de broek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de Chelsea trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm naar jouw wens kan aanpassen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken. 
  • De Chelsea trainingskleding bestaat voor 91% uit polyester & 9% elastaan en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om het Nike Chelsea trainingspak 2022-2023 voor kinderen en volwassenen te bestellen.