Chelsea anthem trainingsjack kinderen 2020-2021

Koop hier het nieuwe blauwe Chelsea trainingsjack van Nike voor kinderen. Dit zogenaamde I96 trainingsjack kun je vanaf nu kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 en 13 jaar. Dit jack kan je namelijk kopen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit is het jack dat de spelers dragen tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de Premier League wedstrijden, Europese thuiswedstrijden, bekerwedstrijden op Stamford Bridge gedurende dit seizoen.

Het Chelsea trainingsjack wordt dit jaar het I96 jack genoemd en heeft dezelfde kleur als het voetbalshirt van Chelsea.  Het jack is namelijk overwegend blauw met een blauwe band over de borst en een hoge hals. Bovendien wordt het jack gekenmerkt door een navy blauwe taping over de schouders en mouwen. In deze taping is de leeuw uit het clublogo verwerkt en bovendien bevat de taping de tekst: PRIDE OF LONDON. Het Chelsea trainingsjack bevat verder aan de zijkanten twee zakken. Verder zijn de mouwen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect mee bewegen met de armen. Wil jij net als sterren als Ziyech, Kanté, Werner, Hudson Odoi of andere spelers dit trainingsjack dragen? Klik dan op de button(s) om dit blauwe Chelsea jack te kopen. 

Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit is een perfect jack om in te trainen of casual te dragen.