Chelsea Champions League trainingsbroek voor kinderen

Koop hier de nieuwe Chelsea Europa League trainingsbroek van Nike voor 2019-20 voor kinderen. Deze broek is onderdeel van het nieuwste Champions League pak van Chelsea. Deze broek kan je kopen voor KIDS van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. De broek is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140,152, 164 en 176.

Deze trainingsbroek van Chelsea wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Europa League wedstrijden. De trainingsbroek is donker en bevat een flitsende, lichter blauwe strip langs de zijkanten van de broek. Daarnaast is deze strip verdeeld in dunne streepjes. De broek bevat verder de logo's van Nike en de Londense club. Verder heeft deze tech trainingsbroek een toelopende pasvorm en valt deze strak om de benen. De onderkant van de broek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm naar jouw wens kan aanpassen en uiteraard is de trainingsbroek voor kinderen uitgerust met zakken om spullen in op te bregen. Wil jij net als sterren als Fabregas, Giroud, Kovacic, Frello, Morata, Kanté, Pedro, Willian of andere spelers deze broek dragen? Klik dan op de button(s) om deze sweater te kopen. 

De Chelsea trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.