Chelsea training sweater voor kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwe Chelsea training sweater van Nike voor 2018-2019 voor kinderen. Deze trainingstrui kan je kopen voor kinderen van 6, 7,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar en is te koop in de maten 128, 140, 152, 164 en 176.

Deze trainingssweater van Chelsea wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden. Deze training top heeft dezelfde kleur als het voetbalshirt. De top is blauw en bevat een flitsende witte strip over de schouders en mouwen. Verder is deze strip verdeeld in dunne streepjes. Op de borst staan de logo's van Nike en de Londense club en verder bevat de top een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Dit effect wordt bovendien bewerkstelligd door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Deze hebben de pasvorm van een handschoen. De achterzoom van deze trainingstrui is langer, voor de perfecte bescherming.  Wil jij net als sterren als Fabregas, Frello, Giroud, Morata Kovacic, Hazard, Kanté, Pedro, Willian of andere spelers dit trainingsshirt dragen? Klik dan op de button(s) om deze sweater te kopen. 

De Chelsea trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.