Merk: SKU: DN2787-011

Koop hier De Nike Chelsea Elite training sweater 2022-2023 voor volwassenen. Dit is de versie die ook daadwerkelijk door de spelers van Chelsea wordt gedragen tijdens de trainingen gedurende het seizoen 2022-2023. Deze training sweater is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie.  Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De Nike Dri Fit ADV technology zorgt ervoor dat de sweater nog lichter is en nog strakker om het lichaam valt. Deze technologie zorgt er tevens voor dat zweet en vocht nog sneller naar buiten wordt getransporteerd en dat je nog meer snelheid kan maken op het veld. Deze unieke technologie van Nike combineert bewegingsvrijheid met ventilatie. De mouwen bevatten bijvoorbeeld ribbels, waardoor je je nog makkelijker en sneller kan bewegen. 

De Chelsea Champions League training sweater 2022-2023 is dit jaar geheel zwart en bevat alle kenmerken van het Nike Strike template. Onder de hals bevindt zich een ronding en de mouwen bevatten een all-over print van golven en diagonale lijnen. Deze lijnen vormen een design van ruiten. De swoosh van Nike prijkt dit jaar op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club. Dit betreffen monochrome logo's, welke geheel in stijl zijn van de kleuren van het Chelsea trainingspak. De Chelsea training sweater is uitgerust met  een hoge hals met een rits tot de borst  De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Dit effect wordt bovendien bewerkstelligd door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. De achterzijde van de trainingstrui van Chelsea is net iets langer en dit biedt de optimale bescherming.  De Chelsea trainingskleding bestaat voor 91% uit polyester & 9% elastaan en is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

  • Nike Dri-FIT ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en kenmerken zodat je droog en comfortabel blijft. Verhoogde knit op warme plekken zorgt voor extra ventilatie waar je die het hardst nodig hebt.
  • Dit design op basis van data beweegt met je mee dankzij de rijen van geribbeld elastaan die zich naadloos aanpassen aan je spiercontouren.
  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel
  • Body: 91% polyester/9% elastaan. Inzetstukken: 90% polyester/10% elastaan.
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Zwart/Sesame
  • Stijl: DN2787-011

Klik direct op de buttons om deze officiële Chelsea Elite training sweater 2022-2023 voor volwassenen te bestellen!

Koop deze producten