Chelsea keepersshirt voor kinderen 2021-2022

Dit is het officiële Nike Chelsea keepersshirt 2021-2022 voor kinderen. Dit Chelsea keeper shirt kan je kopen in de volgende kindermaten:  128, 140, 152, 164 en 176. Het shirt is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar. In dit keepersshirt spelen de keepers van Chelsea de Premier League, FA Cup, Europese  en League Cup wedstrijden gedurende dit seizoen.  

Het Chelsea keepersshirt 2021-2022 is dit jaar geheel grijs en bevat een all-over print van geometrische vormen. Het tenue bevat namelijk verschillende vlakken waardoorheen strepen zijn verwerkt. Het keeperstenue bevat dit jaar een hoge ronde hals, een zogenaamde col. De achterkant van de hals bevat bovendien een v-opening. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en hoofdsponsor THREE versiert het midden van het keeperstenue. De linkermouw is uitgerust met het logo van Hyundai.  De Chelsea keeperstenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hier waar je dit shirt exclusief kunt kopen voor volwassenen en kinderen. Bovendien heb je de mogelijkheid het shirt te laten bedrukken met de originele en officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de keepers van Chelsea. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, welke de club ook draagt tijdens de Premier League wedstrijden.