Chelsea dames voetbalshirt 2022-2023

Koop hier het officiële Nike Chelsea thuisshirt 2022-2023 voor dames. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor dames/vrouwen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten XS, S, M, L en XL. Dit betreft het voetbalshirt, waarin de club de thuiswedstrijden in de Champions League, FA Cup en Premier League speelt op Stamford Bridge gedurende 2022-2023.  Bovendien speelt het dameselftal van Chelsea in dit nieuwste voetbalshirt. 

Het Chelsea FC thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan Ted Drake! De Engelsman was 70 jaar geleden de manager van Chelsea. In 1952 werd Drake manager van Chelsea en introduceerde hij aanvallend en attractief voetbal. Ook voerde de manager een aantal belangrijke veranderingen door bij de club. Zo werd het clublogo van Chelsea veranderd van ''The Pensioner'' naar de iconische Chelsea leeuw. Ook de bijnaam van de voetbalclub werd veranderd van ''The Pensioners'' in ''The Blues''. Het voetbalshirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de witte henley collar met all-over print van de leeuwenmanen van de leeuw uit het clublogo. De kraag van het voetbalshirt bevat ook een knoopje. Ter hoogte van de borst bevindt zich een ronding. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het wit met een turquoise omranding. De linkerborst bevat de badge van Chelsea. Het logo van Chelsea heeft veel overeenkomsten met het logo dat Chelsea op het tenue had in het laatste seizoen dat Ted Drake manager was bij Chelsea in 1960-1961. Hoofdsponsor THREE versiert het midden van het voetbalshirt en de linkermouw bevat het logo van WhaleFin. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club: ''CHELSEA FC LONDON.'' Het Chelsea tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

  • Nike Dri Fit technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers dragen op het veld.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Rush Blue/Chlorine Blue/Wit

Wil jij net als spelers als de speelsters van Chelsea in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons! In deze webshops kun je het Chelsea voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!