Chelsea dames voetbalshirt 2021-2022

Koop hier het officiële Nike Chelsea thuisshirt 2021-2022 van Nike voor dames. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor dames/vrouwen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten XS, S, M, L en XL. Dit betreft het voetbalshirt, waarin de club de thuiswedstrijden in de Champions League, FA Cup en Premier League speelt op Stamford Bridge gedurende 2021-2022.  Bovendien speelt het dameselftal van Chelsea in dit nieuwste voetbalshirt. 

Het Chelsea thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de OPT ART beweging van de Londense kunstenares Bridget Riley. Het tenue van Chelsea bevat namelijk een all-over print van zigzaglijnen en blokken, welke kenmerkend zijn voor Op ART. Op het nieuwe Chelsea tenue staan de zigzagstrepen en de blokken bovendien symbool voor de levendigheid en creativiteit van het spel van de club. Verder bevat het tenue dit seizoen ook gele accenten, welke een verwijzing zijn  naar verschillende uitshirts die Chelsea sinds de jaren '70 gehad heeft. De zigzag band aan de zijkanten van het voetbalshirt is geel en hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike op de linkerborst. De andere borst bevat het logo van de Engelse club en bovendien is het tenue uitgerust met een v-hals.  Op het midden van het shirt staat sponsor THREE.  De linkermouw bevat het logo van subsponsor HYUNDAI. In de nek op de achterzijde van het tenue prijken de initialen van de club: CFC. De Chelsea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers als de speelsters van Chelsea in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons! In deze webshops kun je het Chelsea voetbalshirt 2021-2022 ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!