Arsenal authentic HEAT.RDY uit shirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het adidas Arsenal uitshirt 2021-2022. Het authentic voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de wedstrijden. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de HEAT.RDY technologie. Deze technologie zorgt er bovendien voor dat het voetbalshirt licht is (slechts 120 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het shirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters.

Het Arsenal uitshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1970-1971. In dit tenue werden The Gunners kampioen en won het de FA Cup. Het tenue is overwegend geel met donkerblauwe en rode accenten. De ronde hals van het tenue is navy blauw en de band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van donkerblauw en rood. Op de linkerborst prijkt de kanon uit het Arsenal logo. De laatste keer dat de Londenaren het kanon als logo gebruikte was in het seizoen 1988-1990. De andere borst bevat het adidas performance logo in het donkerblauw. Het logo van sponsor Fly Emirates staat op het midden van het tenue. Hier prijkt namelijk het speciale ''Emirates Fly Better'' logo. Ook de binnenkant van de hals bevat een detail. Hier staat de tekst: Arsenal for Everyone logo. Dit is een door Arsenal in 2008 gestart initiatief om diversiteit te promoten. Een ander details bevindt zich aan de binnenkant van de onderzijde van het voetbalshirt. Hier bevindt zich een donkerblauwe taping met daarin de leus van de club: ''Victoria Concordia Crescit.'' De Arsenal voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas HEAT.RDY technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Aubameyang, Odegaard, Saka, Pépé, Willian, Lacazette, Martinelli, Partey, Tierney, Rowe en andere spelers. Klik op de buttons om het shirt te kopen!