10 februari 2016

Zwitserland uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Zwitserland uitshirt 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor PUMA en de Zwitserse voetbalbond. In dit nieuwe shirt speelt het nationale elftal van Zwitserland de Euro 2016 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 op vreemde bodem. Tijdens het EK is Zwitserland ingedeeld in poule A met gastland Frankrijk, Albanië en Roemenië. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is het land ingedeeld in poule B met Portugal, Hongarije, Faroër Eilanden, Letland en Andorra. Het is dit jaar de elfde keer dat Zwitserland deelneemt aan het WK. Dan het design van het nieuwe shirt.

Zwitserland Euro 2016 uittenue

Het nieuwe Zwitserland uitshirt voor 2016-2017 is overwegend wit en bevat verschillende rode accenten. Deze komen allereerst terug in de 11 horizontale banen over het shirt. Deze elf banen staan voor de elf spelers van het nationale elftal. De rode banen worden naar de ondrkant van het shirt steeds smaller. De brede rode baan op het midden van het shirt bevat het iconische kruis uit de vlag van het land. De rode accenten komen bovendien terug in de kleine v-hals van het voetbalshirt en een lijn aan de binnenkant van de kraag. Ook de onderkant van de mouwen is uitgerust met een rood vlak. Op de rechter borst en de mouwen staat het logo van kledingsponsor PUMA in het rood. De Duitse sponsor is al sinds 1998 verbonden aan het nationale elftal. De andere borst is uitgerust met het logo van de Zwitserse voetbalbond ASF-SFV ( Association Suisse de Football / Associazione Svizzera di Football ).  Het nieuwe uittenue van Zwitserland wordt gecompleteerd door een geheel wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Puma en de voetbalbond staan. De kousen van het nieuwe uittenue zijn overwegend wit met aan de bovenkant dunne rode en witte horizontale strepen. Ook het logo van de kledingsponsor prijkt op de kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe uitshirt van Zwitserland, waarin sterren als Shaqiri, Embolo, Xhaka, Inler, Djouro en Derdiyok zullen schitteren de komende twee jaar. Eerder werd al het nieuwe Zwitserland thuisshirt voor Euro 2016 officieel gelanceerd door Puma

Zwitserland voetbalshirt Euro 2016 kopen

Het nieuwe uitshirt van Zwitserland voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de officiële Zwitserland fanshops hieronder. Inclusief de mogelijkheid tot officiële Zwitserland bedrukking van alle sterren of een eigen naam en nummer. De prijs van het voetbalshirt van Zwitserland voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen ongeveer € 69,95. Check ook andere beschikbare en vooral goedkopere Zwitserland producten in het overzicht hiernaast of hieronder zoals de retro jacks,  retro shirts en t-shirts van het land. Directe levering!

Koop het nieuwe Zwitserland shirt in deze officiële shop!  (INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING en goedkopere t-shirts)

of scoor het hier....

Zwitserland-uitshirt-2016-2017

Zwitserland-uittenue-2016-2017


Zwitserland -tenue -uit -2016

KOOP HET HIER.... of hier(INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING en goedkopere t-shirts)