20 juni 2018

Willem II uitshirt 2018-2019

Niet alleen het nieuwe thuisshirt van Willem II is vandaag gelanceerd. Ook het nieuwe uitshirt van de Tilburgse club is vandaag officieel bekend gemaakt. Natuurlijk is dit door Willem II gedaan in samenwerking met kledingsponsor Robey. Toch heeft Robey veel vrijheid gegeven aan de supporters van de superkruiken. De invloed van de supporters van Willem II op het nieuwe uitshirt van de club is erg groot, hierdoor is het nieuwe uitshirt een echt Tilburgs uitshirt. Dit gave nieuwe uitshirt van Willem II is te zien tijdens de uitwedstrijden in de Eredivisie en de KNVB Beker. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Willem II? Lees hieronder snel verder!

Willem II uit shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van Willem II zijn de supporters van de Tilburgse club. Het uitshirt van Willem II was afgelopen seizoen zwart van kleur. Ook dit seizoen is het nieuwe uitshirt weer donker van kleur. Het shirt is namelijk versierd met brede zwarte en blauwe horizontale banen. Met deze donkere horizontale banen heeft Robey een krachtig uitshirt gemaakt waar de ‘’Stoer kerels’’ van Willem II mee voor de dag kunnen komen buiten Tilburg. Het gaafste detail van het nieuwe uitshirt van Willem II is het subtiele hoofd van Koning Willem II op de zijkant van het shirt. Hiermee wordt een link gelegd tussen Willem II en de stad Tilburg. Het nieuwe uitshirt van Willem II is uitgerust met een polo kraag. Deze is zwart van kleur en bevat zelfs knopen. Het nieuwe uitshirt van de Tilburgers bevat ook vele gouden details. Hierbij gaat het om het koninklijke goud wat ook terugkomt in het clublogo van Willem II op de linkerborst van het shirt. In het goud staat in de achterkant van de kraag de bekendste regel uit het clublied van Willem II geschreven, ‘’Denk aan je roem en glorie’’ Deze tekst is gedrukt in het lettertype ‘’TilburgsAns.’’ Dit lettertype was een kunstproject waarin het karakter van de stad Tilburg is omgetoverd tot een lettertype. Aan de achterkant van het shirt, onder de kraag is natuurlijk ook weer het logo van de stad Tilburg te vinden. Natuurlijk staan op het nieuwe uitshirt van Willem II ook uitingen van kledingsponsor Robey. Deze zijn goud van kleur en staan op de mouwen van het shirt en op de rechterborst van het nieuwe uitshirt van Willem II.

Het nieuwe uittenue van Willem II voor het seizoen 2018-2019 wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek. Deze broek heeft een klein klavertje 4 voor geluk en een blauwe driehoek aan de zijkant op de broek staan. De kousen van het nieuwe uittenue van Willem II zijn ook zwart. Deze hebben een gouden rand en in het goud is het oprichtingsjaar, 1896, van de Tilburgse club te zien. Check ook het Willem II thuisshirt 2018-2019

Willem II uitshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van Willem II is vanaf medio augustus te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam het nummer van je favoriete voetballer van Willem II. Ben je opzoek naar andere fan artikelen van Willem II bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Willem II voetbalshirt in DEZE WINKEL

OF scoor je Robey casual kleding in DEZE SHOP