Willem II thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Tilburgse club Willem II is vandaag officieel gelanceerd. Kledingsponsor Robey heeft er weer voor gezorgd dat de Brabanders in stijl het veld betreden. In dit nieuwe shirt spelen de Tilburgers haar thuiswedstrijden in de KNVB beker en in de Eredivisie. Thuiswedstrijden speelt de ploeg van trainer Reinier Robbemond in het Koning Willem II Stadion. In dit stadion passen ongeveer 14.000 fanatieke supporters. Dit stadion zit altijd tot de nok toe voel, maar zeker in de wedstrijden tegen aartsrivaal NAC Breda is deze fanatieke aanhang in groten getale aanwezig. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Willem II? Check de details hieronder!

Willem II thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe thuisshirt van Willem II is het kledingmerk Robey. Net zoals ieder jaar wordt het thuisshirt van Willem II gekenmerkt door de blauwe, rode en witte banen die in verticale richting lopen. Willem II heeft haar bijnaam ook te danken aan deze drie kleurencombinatie, ‘’De Tricolores.’’ Het nieuwe thuisshirt van Willem II bevat een echte retro kraag. Deze is blauw van kleur en bevat zelfs knopen. In de kraag staat een regel uit het clublied van Willem II geschreven ‘’Denk aan je roem en glorie.’’ Aan de achterkant van het shirt, onder de kraag is het logo van Tilburg terug te vinden. Door deze kleine details is het nieuwe thuisshirt van Willem II het meest Tilburgse shirt ooit. De verschillende banen in rood, wit en blauw lopen door over de mouwen tot ze de biezen tegen komen. De biezen van de mouw zijn namelijk blauw van kleur. Ook het logo van Robey is terug te vinden op de mouwen van het shirt. Een gouden R staat er namelijk op iedere mouw geschreven. Het nieuwe tenue van Willem II ziet er schitterend uit. Dit komt omdat de supporters de ruimte en de vrijheid hebben gekregen om met ideeën te komen. De supporters hebben bedacht wat zij mooi vinden aan een voetbalshirt en hiermee is het nieuwe thuistenue uitgerust. Op de rechterkant van de borst staat de naam van kledingsponsor Robey, in het goud. Op de linkerkant van de borst is het logo van Willem II terug te vinden. Een hoofdsponsor ontbreekt nog op het nieuwe shirt van de Tilburgse club. Het is namelijk nog niet bekend wie de nieuwe hoofdsponsor van Willem II wordt voor het seizoen 2018-2019.

De broek van het nieuwe uittenue van Willem II is wit. Echter komen in een klein detail de kleuren rood en blauw ook nog terug. Verder is er een klein klavertje 4 te vinden op de witte voetbalbroek van het tenue van Willem II. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt met witte kousen. Op deze kousen is het oprichtingsjaar van de club in het goud terug te vinden. Willem II werd namelijk opgericht op 12 augustus 1896.

Willem II voetbalshirts bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Willem II is vanaf medio augustus te koop in DEZE WEBSHOP

. In deze winkel heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Willem II. Ben je opzoek naar andere producten van de Tilburgse voetbalclub? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe Levering gegarandeerd!