Willem II jubileumshirt 125 jarig bestaan 2021-2022

Bij een jubileum hoort natuurlijk een jubileumshirt en zeker als je je 125ste verjaardag viert. Precies om die reden heeft Willem II in samenwerking met kledingsponsor Robey Sportswear een voetbalshirt ter ere van het 125 jarig bestaan gepresenteerd. Dit tenue wordt door het team van trainer Fred Grim gedragen in een aantal uitwedstrijden in de Eredivisie en KNVB Beker. Het jubileum voetbalshirt dient namelijk als 3e voetbalshirt dit seizoen en is een alternatief voor het Willem II uitshirt 2021-2022. Robey Sportswear is de producent van dit gloednieuwe Willem II voetbalshirt. Het Rotterdamse sportmerk is sinds 2014 de kledingsponsor van de club uit Tilburg.

Goud Willem II uitshirt 2021-2022

Het Willem II 3e voetbalshirt 2021-2022 is, zoals het een jubileumshirt betaamd, volledig goud en bevat een zogenaamde jacquard print. Dit betreft een ingeweven patroon van de initialen van de club: WII. Daarnaast is het Willem II jubileumshirt uitgerust met donkerblauwe accenten. De v-hals is donkerblauw en ook de subtiele kraag is donkerblauw met twee dunne gouden lijnen. Dit design komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook een lijn ter hoogte van de schouders is navy blauw. Deze kleur is ook doorgetrokken naar alle logo's en details op het jubileumshirt van de ''Tricolores.'' De rechterborst en de schouders bevatten het logo van Robey Sportswear en de linkerborst bevat het oude Willem Ii logo met daarin een verwijzing naar het 125 jarig bestaan. De badge van de club betreft een monochroom logo. Dit betekent dat ook dit logo geheel in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt: navy blauw/goud. Sponsor DESTIL prijkt zowel op het midden van het Willem II voetbalshirt als ter hoogte van de linker schouder. Op de schouder bevindt zich ook het bekende klavertje vier van Robey, het trademark teken van het Rotterdamse sportmerk. Het jubileumtenue bevat ook nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het tenue is de tekst: ''Het geeft te allen tijde spelers leeuwenmoed'' geborduurd. Daaronder prijkt het wapen van de stad. Op de achterzijde van het tenue staat bovendien het logo van Logistic Force.

Het Willem II jubileumshirt wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met daarop in het goud de logo's van de club en Robey. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een donkerblauwe band met daarin twee gouden lijnen. Alle tenues van Robey zijn dit jaar uitgerust met de BeyDry technologie. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Willem II jubileumshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Sagla, Okyere, Köhn, Llonch, Yeboah, Svensson, Owusu, Zuijderwijk en andere spelers of check het Willem Ii thuisshirt 2021-2022.

Willem II 3e shirt bestellen

Het nieuwe Willem II 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winekls De prijs van het voetbalshirt is € 67,95 voor volwassenen en € 59,95 voor kinderen. De broekjes bestel je vanaf € 29,95 en de kousen vanaf € 14,95. Check ook de andere Willem II voetbalshirts en trainingskleding in de onderstaande winkel!

Bestel je Willem II shirt in deze winkel 

of deze SHOP!

Willem II 3e voetbalshirt 2021-2022

Detail Willem Ii jubileumshirt 2021-2022