Willem II 3e shirt 2020-2021

Willem II heeft in samenwerking met kledingsponsor Robey Sportswear nu ook een nieuw 3e shirt gelanceerd. Eerder presenteerden beide partijen al het nieuwe Willem II thuisshirt en uitshirt. Het nieuwe 3e shirt wordt met name gedragen tijdens de uitwedstrijden in Europa en de beker, maar ongetwijfeld ook in een aantal wedstrijden in de Eredivisie. Het tenue heeft hetzelfde template als het mintgroene uitshirt.

Navy blauw Willem II uitshirt 2020-2021

Het Willem II 3e voetbalshirt 2020-2021 is geheel blauw en bevat verder ook alle clubkleuren van de Tilburgers. Het tenue bevat een rechte hals met daaronder twee lopende lijnen in het rood. Deze lijnen komen ook weer terug in de klassieke polo kraag die ook navy blauw is. De kraag is overigens geïnspireerd door de kraag van de voetbalshirts van 1998-1999. De Tricolores eindigde in dit seizoen op een tweede plaats en plaatste zich voor het eerst in de historie voor de Champions League. Alle logo's op het nieuwe Willem II 3e shirt zijn lichtblauw. De rechterborst en de mouwen bevatten het Robey Sportswear logo. Het Rotterdamse sportmerk is sinds 2014 de kledingsponsor van de club van trainer Adrie Koster. De linkerborst bevat de Willem II badge in het navy blauw met lichtblauwe details. Zowel op het midden van het tenue als boven het clublogo prijkt het logo van sponsor DESTIL. Het tenue bevat ook weer verschillende details. De achterkant van het tenue bevat in de nek het stadswapen en een regel uit het clublied van Willem II: “’t Rood-Wit en Blauw onzer vad’ren, kleurt Willem II zo goed.” Verder bevat de linkermouw het logo van de nieuwe subsponsor TOTO. Het tenue van de Tilburgers wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje. De kousen zijn navy blauw met twee subtiele rode lijnen aan de bovenkant. Het Robey klavertje vier en de naam van de club staan in het lichtblauw op de sokken.

Alle tenues van Robey zijn dit jaar uitgerust met de BeyDry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Willem II 3e shirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kwasi Okyere, Llonch, Saglam, Heerkens, Peeters, Owusu en nog meer spelers.

Willem II 3e shirt bestellen

Het nieuwe Willem II 3e shirt 2020-2021 kun je vanaf nu direct bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 67,95. Check hier ook andere Willem II tenues en de trainingskleding van de Tilburgers. Directe levering!

Bestel je Willem II voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of check de nieuwe Robey trainingskleding in deze winkel! 

Blauw Willem II uitshirt 2020-2021

Willem II derde tenue 2020-2021

Willem II 3e shirt 2020-2021