Willem II uitshirt 2020-2021

Willem II en kledingsponsor Robey Sportswear hebben vandaag het nieuwste Willem II uitshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit tenue speelt het keurkorps van trainer Adrie Koster de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League uitwedstrijden gedurende 2020-21. Ook dit seizoen is het Rotterdamse sportmerk Robey Sportswear weer verantwoordelijk voor de productie van de Willem II tenues. Het merk is sinds 2014 kledingsponsor van de Tricolores en beide partijen hebben nog een contract tot het einde van het seizoen 2021-2022.

Willem II uit shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Willem II uitshirt 2020-2021 is overwegend mintgroen, een kleur die volgens de club ook symbool staat voor harmonie, sportiviteit en succes. Verder is het voetbalshirt uitgerust met donkerblauwe accenten en een klassieke kraag. De gevouwen kraag met aan de onderkant een v-design is een moderne interpretatie van de kraag van het uitshirt van het seizoen 1998-1999, het seizoen waarin de club als tweede eindigde in de Eredivisie en zich voor het eerst in de geschiedenis plaatste voor de Champions League. De kraag is navy blauw met twee subtiele mintgroene lijnen. Hetzelfde geldt voor de driehoek onder de hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s op het uittenue zijn ook donkerblauw. De rechterborst bevat het logo van Robey en de linkerborst is uitgerust met het clublogo van de Tilburgers. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor Destil Prolians en dit logo prijkt ook ter hoogte van de linker schouder. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is nog een detail aangebracht. Hier is het wapen van de club verwerkt met een zin uit het clublied: ‘’’t Rood-Wit en Blauw onzer vad’ren, kleurt Willem II zo goed’’. Op de achterkant van het Willem II uitshirt staat ook het logo van subsponsor Logistic Force. Het Willem II uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met mintgroene logo’s of een mintgroen voetbalbroekje met navy blauwe logo’s. De kousen van het tenue zijn overwegend mintgroen en bevatten naast de naam van de club ook een klavertje vier, welke door Robey gebruikt wordt als trademark tekens.

Alle Robey tenues zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de ByeDry technologie, welke zorgt voor een optimale afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Willem II voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pavlidis, Okyere, Gladon, Llonch, Nunnely, Heerkens, Dankerlui en nog meer spelers of check het Willem II thuisshirt. 

Willem II uitshirt kopen

De nieuwe Willem II uitshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De voetbalshirts van Willem II bestel je al vanaf € 59,95. In deze winkel kun je het tenue van Willem II ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Check ook andere Willem II producten in het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel je Willem II voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of check de nieuwe Robey trainingskleding in deze winkel! 

Willem II uitshirt 2020-2021

Willem II uitshirt 2020-2021