Robey Sportswear tot zomer 2025 kledingsponsor Willem II

Robey Sportswear en Willem II hebben vandaag het contract tussen beide partijen met drie seizoenen verlengd. Het huidige contract loopt in de zomer van 2022 af en dit is nu verlengd tot de zomer van 2025. Dit betekent dat de Tilburgers in ieder geval de komende seizoenen nog in tenues van Robey zullen spelen. Het Rotterdamse sportmerk is al sinds het seizoen 2014-2015 de kledingsponsor van de Brabantse club. Het nieuwe contract heeft ook weer betrekking op zowel het eerste elftal als de Voetbalacademie. Bovendien ontwikkelt Robey de komende jaren opnieuw sport- en vrijetijdscollecties voor de supporters van Willem II.

Met de verlenging van het contract met Willem II slaat Robey Sportswear opnieuw een grote slag in het Nederlandse profvoetbal. Vanaf 2021-2022 voegt het merk maar liefst drie nieuwe Nederlandse profclubs toe aan het portfolio: FC Groningen, FC Den Bosch en FC Volendam. Robey is momenteel ook al de kledingsponsor van Sparta Rotterdam en Telstar. Komend seizoen verzorgt dus de tenues en trainingskleding van drie Eredivisionisten en drie clubs uit de Keuken Kampioen Divisie. Met deze partijen heeft het merk ook langlopende contracten.

Beide partijen geven nog een reactie op het verlengen van het contract. Ferenc van der Vlies, directeur van Robey Sportswear, reageert: ''We hebben de afgelopen jaren een mooie verkoopgroei gezien bij Willem II en willen ook daarom graag verder samenwerken aan het succes. Van het aanstaande jubileumshirt hebben we ook hoge verwachtingen. Juist in deze tijd is een langdurig partnerschap heel belangrijk. Om die reden zien wij af van de door Willem II aangeboden tegemoetkomingsregeling over het huidige seizoen. In voor- en tegenspoed blijven we achter de club staan.''

Ook Jos de Kruij, commercieel manager bij Willem II, reageert verheugd: ''De kwaliteit van de tenues en overige kleding, de flexibiliteit en de uitstekende samenwerking hebben ons doen besluiten langdurig met elkaar verder te gaan. We vinden Robey en Willem II als merken goed bij elkaar passen en zijn zeer blij dat Robey juist in deze tijd achter de club blijft staan.’

Op 12 augustus 2021 bestaan de Tricolores 125 jarig en één van de nieuwe tenues van de club staat dus in het teken van het jubileum. Dit voetbalshirt wordt komende zomer officieel gelanceerd door beide partijen. Als dit het geval is, hebben wij in ieder geval weer nieuws! Ben je op zoek naar een Willem II voetbalshirt? Check het direct in deze SHOP of check de nieuwe Robey trainingskleding in deze winkel!