Willem II en Robey lanceren special edition Tilburg Tifosi voetbalshirt

Willem II en Robey Sportswear hebben vandaag een speciaal Tifosi jubileum voetbalshirt gelanceerd, welke door de club gedragen wordt tijdens de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur op 2 februari in het Koning Willem II Stadion. Dit voetbalshirt wordt dus maar eenmalig gedragen. Tijdens de andere wedstrijden draagt de club van trainer Peter Maes de andere Willem II voetbalshirts 2023-2024. Het special edition tenue is een eerbetoon aan de Tilburg Tifosi, die al meer dan twintig jaar bijdraagt aan de sfeeracties tijdens de wedstrijden van de Tilburgers.

Het Willem II Tifosi jubileum voetbalshirt heeft als basis hetzelfde design als het thuisshirt. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale rode, blauwe en witte banen. De banen op het Tifosi jubileum shirt hebben een design van verfstrepen, verwijzend naar de creatieve sfeeracties van de supporters. In de blauwe en rode banen is ook een all-over print verwerkt. Dit betreft een print van tien verschillende sfeeracties van de Tilburg Tifosi. Het voetbalshirt bevat op de rechterborst het logo van de Tilburg Tifosi en in de nek op de achterkant van het voetbalshirt is onder het stadswapen van de stad de tekst: ‘’20 Jaar Tilburg Tifosi’’ in het goud geborduurd. Het logo van kledingsponsor Robey prijkt zowel op het midden van de borst als op de mouwen, de linkerborst bevat het clublogo en op het midden van het tenue staat hoofdsponsor AVEC. Zoals op ieder tenue van Robey is er een klavertje vier ter hoogte van de linker schouder op het tenue verwerkt. De overlappende v-hals is in stijl van de clubkleuren: donkerblauw en rood. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: BeyDry, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

Na afloop van de wedstrijd tegen SC Cambuur worden de door de spelers gedragen voetbalshirts geveild op Matchwornshirt.com. De opbrengst van deze voetbalshirts komt ten goede aan de Stichting Tilburg Tifosi. Ben je op zoek naar andere Willem II voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande fanshops!

Willem II en Robey lanceren special edition Tilburg Tifosi voetbalshirt
Willem II en Robey lanceren special edition Tilburg Tifosi voetbalshirt
Willem II en Robey lanceren special edition Tilburg Tifosi voetbalshirt