19 juli 2017

Willem II uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Willem II uitshirt voor 2017-2018 is deze week officieel gelanceerd door Robey en de Brabantse club. In deze voetbalshirts speelt het keurkorps van Erwin van der Looi de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2017-2018. Ook dit seizoen is het Rotterdamse sportmerk Robey weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van Willem II. Deze functie vervult het merk sinds 2014. Destijds tekenden beide partijen een contract voor de duur van tenminste vier seizoenen. Check hieronder alle details over het nieuwe uitshirt van Willem II.

Willem II uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Willem II voor 2017-2018 is dit seizoen zwart en wordt vooral gekenmerkt door de brede strip over de schouders. Deze strip is verdeeld in drie banen, welke de tricolore clubkleuren van de in 1896 opgerichte club bevatten: rood/wit/blauwe. De band over de linker mouw bevat het gouden klavertje vier van Robey en het logo van het sportmerk versiert de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de club met daarboven het logo van sponsor TRICORP. Het logo van de hoofdsponsor versiert bovendien het midden van het shirt. Daarnaast is het nieuwe uitshirt van Willem II uitgerust met een ronde hals. Het uittenue van Willem II uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen, waarop ook rood/wit/blauwe accenten terug komen.

Robey heeft haar tenues uitgerust met een speciale technologie. Deze technologie wordt de BeyDry technologie genoemd. Deze technologie zorgt voor een koel en droog lichaam tijdens het sporten. Speciaal behandelde stoffen met een hoog ventilerend vermogen, transporteren vocht snel naar de oppervlakte van de stof, waarna het snel verdampt. BeyDry creëert zo de ideale omstandigheden voor optimale prestaties. Ook het nieuwe thuisshirt van Willem II is met deze technologie uitgerust.

Willem II voetbalshirt kopen

Het nieuwe Willem II uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf augustus kopen. Dit kan voor zowel kinderen als voor volwassenen. Wil je nog het shirt van 2016-2017 kopen? Dat kan in de SALE in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is momenteel slechts € 29,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Scoor je Willem II shirt in DEZE SHOP

of scoor andere Robey casual kleding in deze WINKEL!