14 mei 2017

Willem II thuisshirt 2017-2018

In de laatste wedstrijd van het seizoen 2016-2017 tegen Ajax droeg Willem II het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018. In dit nieuwe shirt speelt de Tilburgse club de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in het Koning Willem II stadion gedurende komend seizoen. Het nieuwe shirt van de Tilburgse club heeft het gebruikelijke design met een retro look. Check hieronder de details van het nieuwe tricot van de equipe van trainer Erwin van der Looi.

Willem II thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Willem II wordt zoals altijd gekenmerkt door de witte, rode en blauwe verticale banen over het voetbalshirt, waarbij het rood voor de liefde voor de club staat, het wit voor sportiviteit en het blauw voor clubtrouw. Het shirt heeft een witte basis kleur en bevat over het gehele shirt zowel rode als blauwe banen, welke met elkaar afgewisseld worden. Het retro design van het nieuwe voetbalshirt van Willem II komt vooral terug in de diepe hals en de hoge (gevouwen) kraag. Deze kraag is geheel in stijl van de clubkleuren van de Tilburgers. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Robey. Dit logo is zwart met een gouden omlijning. Het trademark teken van het Rotterdamse sportmerk komt terug op de mouwen. Verder is de linker borst van het shirt uitgerust met het logo van de Brabantse club en staat het logo van shirtsponsor TRICORP op het midden van het nieuwe Willem II shirt. Daarnaast bevat het shirt nog een aantal unieke details. Op de achterkant van het shirt staan namelijk de clubwaarden van de Tilburgers: Traditie, Trots, Talent & Tilburg. Onder deze waarden staat het gemeentewapen van de stad Tilburg in een badge. 

Het nieuwe Willem II tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje, welke ook de logo's van de club en Robey bevat. De kousen van het nieuwe tenue zijn wit met aan de bovenkant een rood/wit blauwe band. In deze nieuwe tenues schitteren spelers als Falkenburg, Haye, Kali, Peters, Ojo en andere spelers in de Eredivisie vanaf 2017-2018. Zoals alle tenues van het Rotterdamse sportmerk zijn ook de nieuwe tenues van de Brabantse club uitgerust met de BeyDry technologie van het merk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Willem II uitshirt. 

Willem II voetbalshirt kopen

Het nieuwe Willem II thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf medio augustus kopen. Dit kan voor zowel volwassenen als voor kinderen Wil je nog het shirt van 2016-2017 scoren of andere producten? Dit kan goedkoop in de onderstaande winkel. Hier is het voetbalshirt van Willem II in de SALE en scoor je het shirt voor slechts € 29,95! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Scoor het nieuwe Willem II shirt in DEZE SHOP!

Of scoor casual kleding van het merk Robey Sportswear in DEZE WINKEL!