25 mei 2018

West Ham United voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe West Ham United voetbalshirts voor 2018-2019 zijn vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Umbro. In deze voetbalshirts speelt West Ham de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende komend seizoen. West Ham eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plaats in de Engelse competitie en speelt daarom dit jaar weer op het hoogste niveau. Ook dit jaar is Umbro weer kledingsponsor van de club. De Engelse club en het Engelse sportmerk tekenden in 2015 een deal voor vijf jaar. Check hieronder het design van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Direct enthousiast over het nieuwe shirt? BESTEL je West Ham United shirt altijd in deze winkel! of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

West Ham United thuisshirt 2018-2019

De nieuwe tenues van West Ham United werden gelanceerd als onderdeel van de campagne ''I'm Forever.'' De nieuwe tenues werden gepresenteerd door een aantal spelers uit de huidige selectie en een aantal sterren uit het verleden zoals Billy Bonds, Trevor Broking, Carlton Cole en Jack Collison. Het nieuwe thuisshirt is zoals altijd overwegend bordeaux rood met dunne, horizontale pinstripes in dezelfde kleur over het shirt. Verder is het shirt uitgerust met licht blauwe details. Deze details zijn te vinden in een subtiele strip in de crew neck en in een band aan de onderkant van het shirt. In de band aan de onderkant van het shirt is een rij met Umbro logo's verwerkt. Het logo van Umbro prijkt ook op de rechter borst en de linker borst is uitgerust met het logo van de Londense club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Olympisch Stadion in Londen. BETWAY prijkt sinds 2015 op het midden van het shirt en dat is dit jaar niet anders. Een speciaal details is nog te vinden aan de achterkant van de hals. Hier staat de bijnaam van de club: IRONS. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met een licht blauw blokje. De kousen zijn ook overwegend wit met aan de bovenkant een licht blauwe band en een bordeaux rode strip.

West Ham United uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van West Ham United voor 2018-2019 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter overwegend navy blauw met bordeaux rode details in de band aan de achterkant van de hals en in de strip met Umbro diamanten aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Umbro op de rechter borst is fel geel en dit geldt ook voor de bijnaam van de club op de achterkant van het shirt. De emblemen van de club en BETWAY staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje met bordeaux rode accenten. Ook de kousen hebben deze kleuren.

We hebben nog een reactie van sterspeler en aanvoerder Noble: '' Het lanceren van het nieuwe shirt betekent de start van een nieuw seizoen en het begin van hoop en samen hard werken om iets te bereiken. Het nieuwe shirt is een frisse start en wij gaan er alles aan doen om het shirt legendarisch te maken.''Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe voetbalshirts, waarin vanaf nu sterren als Evra, Chicharito, Arnautovic, Noble, Lanzini en nog meer spelers schitteren.

West Ham United voetbalshirt bestellen

Het nieuwe shirt van West Ham kan je vanaf medio juni bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 74,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95. In deze winkels kan je het West Ham United tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de officiële en originele bedrukking, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

BESTEL je West Ham United shirt altijd in deze SHOP

of deze winkel!