9 juni 2016

West Ham United uitshirt 2016-2017

Het nieuwe West Ham United uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Umbro. In dit nieuwe shirt spelen ''The Hammers'' de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League gedurende 2016-2017. Evenals het nieuwe thuisshirt is het nieuwe uitshirt een ode aan het nieuwe stadion van de club, het Olympisch Stadion. Vanaf dit seizoen speelt de Londense club niet meer in Boleyn Ground/ Upton Park, maar betrekt het het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen. Bovendien is het shirt gebaseerd op de legendarische shirts van 1980 en 1986. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe uitshirt van West Ham!

West Ham United uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe West Ham United uitshirt voor 2016-2017 wordt  wit en bevat de paarse (claret) en licht blauwe accenten. Ook in 1980 en 1986 was dit het geval. In 1980 won West Ham United de FA Cup. Destijds won de club de finale van Arsenal met 1-0 door een doelpunt van Brooking. In 1986 behaalde de club een knappe derde plaats in Engelse competitie. Ook destijds droeg West Ham United een wit shirt met paarse en licht blauwe accenten. De paarse/ claret accenten komen in het nieuwe West Ham United uitshirt terug aan de achterkant van de ronde hals en de licht blauwe accenten komen terug in een baan aan de binnenkant van het nieuwe West Ham United shirt en in twee lijnen over de schouders.  De linker borst van het nieuwe shirt bevat het nieuwe logo van de Engelse club. Dit nieuwe embleem is paars met een licht blauwe omlijning en bevat de hamers van de club in het midden. Verder is het logo voorzien van de naam van de club en de stad, waarin de club haar thuiswedstrijden speelt: LONDON. Onder het logo staat een verwijzing naar het nieuwe stadion van de club: QUEEN ELIZABETH OLYMPIC PARK 2016-2017. Daarnaast is het shirt uitgerust met het logo van sponsor BETWAY. Het gokbedrijf is sinds begin 2015 hoofdsponsor van de club. De rechter borst bevat in het paars het logo van het Engelse sportmerk en kledingsponsor UMBRO. Het merk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de Engelse club. Uiteraard is het shirt opnieuw uitgerust met een aantal opvallende accenten. Zo zijn aan de binnenkant van de kraag de coordinaten van het nieuwe stadion van de club verwerkt: 51.5386° N, 0.0165° W. De mouwen bevatten een print van de Britse vlag, de Union Jack. Het nieuwe West Ham United tenue wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten paarse accenten. Bovendien zijn de shorts uitgerust met de logo's van Umbro en de Londense club. De kousen zijn wit en bevatten rondom de schenen een licht blauwe en paarse band. Check hieronder de foto's van het nieuwe West Ham United shirt, waarin sterren als Payet, Antonio, Carrol, Noble en nog meer sterren zullen schitteren komend seizoen. Check ook het nieuwe West Ham United thuisshirt voor 2016-2017.

West Ham United voetbalshirt kopen

Het nieuwe West Ham United uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de shops hieronder. De prijs van het uitshirt voor volwassenen is ongeveer € 75,- en voor kinderen € 70,-. Op de shirts voor kinderen zal niet het logo van hoofdsponsor BETWAY staan, omdat dit niet wettelijk is toegestaan. In deze shops kan je het shirt van West Ham United laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hierbij wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, welke de spelers dragen tijdens de competitie. Wil je andere producten van West Ham United kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwste shirt in deze WEST HAM STORE

of deze officiële West Ham shop!


West -ham -uitshirt -umbro -2016-2017

West -ham -united -uitshirt -2016-2017