24 juni 2016

West Ham United trainingsshirt 2016-2017

West Ham United en kledingsponsor Umbro hebben de nieuwe trainingsshirts voor 2016-2017 gelanceerd. Deze shirts dragen de spelers en de staf van de club tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden gedurende komend seizoen. West Ham en Umbro hebben drie verschillende trainingsshirts gelanceerd, welke allemaal hetzelfde template hebben. We bespreken hieronder de shirts waarin sterren als Payet, Antonio, Carrol, Noble, Sakho, Emenike en nog meer sterren de trainingen van de club afwerken gedurende komend seizoen.

West Ham United training shirt en tenue 2016-2017

De nieuwe trainingsshirts van West Ham United voor 2016-2017 zijn in drie verschillende kleuren gelanceerd: bordeaux rood, licht blauw en zwart. Deze shirts bevatten allemaal een crew neck of ronde hals en ofwel licht blauwe of bordeaux rode accenten in de strip over de schouders en mouwen. Deze strip is is uitgerust met een design van flitsende rechthoeken, welke door elkaar heen lopen. Op de borst van het nieuwe shirt staan de logo's van kledingsponsor Umbro en de club. West Ham United heeft vanaf komend seizoen een nieuw logo. Dit logo is wat simplistischer dan het voorgaande logo en bevat de iconische hamers van de club, evenals de naam van de club en de stad waarin ''The Hammers'' hun thuiswedstrijden spelen. De diamant van kledingsponsor UMBRO staat niet alleen op de rechter borst, maar ook aan de binnenkant van de kraag. Umbro verzorgt niet alleen de trainingskleding van de club, maar ook de tenues. Deze functie vervult het Engelse sportmerk sinds vorig seizoen. Shirtsponsor van de club is het gokbedrijf BETWAY. Het logo van de onderneming staat op het midden van de nieuwe trainingsshirts van West Ham United. De trainingskleding van de club bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met een speciaal TECH systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe training shirt van ''The Hammers''. Check bovendien het nieuwste West Ham United trainingspak voor 2016-2017!

West Ham United trainingsshirt kopen

Het nieuwe West Ham United trainingsshirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor kinderen is € 45,- en voor volwassenen € 50,-. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Staat het product wat je zoekt hier niet tussen? Stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen! Directe levering!

Koop het nieuwe West Ham United trainingsshirt in deze online SHOP

of in deze WEST HAM UNITED STORE!


West -ham -united -training -shirt -2016-2017