West Ham United trainingspak 2017-2018

De nieuwe trainingspakken van West Ham United zijn inmiddels ook gelanceerd. De club heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro een tweetal nieuwe pakken bekend gemaakt. Het ene trainingspak wordt vooral gedragen door de spelers en het andere pak wordt vooral gedragen door de staf van de club tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League en FA Cup wedstrijden gedurende dit seizoen. Het pak van ''The Hammers'' bestaat dit jaar uit een training top met een zip en een strakke trainingsbroek. We bespreken eerst het pak van de spelers en daarna kort het pak van de staf van de Londense club.

West Ham United trainingstrui en trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe trainingspak van West Ham is geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt en is overwegend paars. Verder bevat de drill top ook bordeaux rode accenten, welke te vinden zijn in de diagonale strepen ter hoogte van de schouders. Deze strepen bevinden zich ook weer aan de achterkant van de trainingstrui van de club, die onder leiding staat van Bilic. De trui wordt gekenmerkt door de hoge hals met een rits, welke tot net onder de borst loopt. Op de rechter borst prijkt het logo van Umbro in het wit. Het Engelse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2020. Op het midden van de training top staat het gokbedrijf BETWAY. De hoofdsponsor is sinds 2015 verbonden aan de club en vorig jaar werd het contract tot 2020 verlengd. De mouwen van de trui betreffen raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor verlies je ook geen bewegingsvrijheid.

De trainingsbroek van het nieuwe West Ham United pak is geheel zwart met ter hoogte van de kuiten meshpanelen in het paars. Deze panelen zorgen voor het ventilerende vermogen van de trainingsbroek. Verder is de broek aan de bovenkant uitgerust met twee zakken met een rits en bevat de bovenkant een elastische tailleband. Met deze tailleband kan je de pasvorm aanpassen. Op de broek staan ook de logo's van Umbro en The Hammers in het wit. Verder is de onderkant van de trainingsbroek uitgerust met een enkelrits, waardoor je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met een speciaal performance systeem van het Engelse sportmerk. Dit systeem zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en verkoeling. Het nieuwe Everton pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Chicharito, Arnautovic, Antonio, Carrol, Ayew en andere sterspelers.

De staf van de club draagt niet de paarse drill top, maar draagt een overwegend zwart trainingspak. De training sweater van dit pak is daarnaast uitgerust met paarse accenten.

West Ham United pak kopen

Het nieuwe West Ham United pak kan je vooralsnog alleen voor volwassenen kopen. De prijs van het trainingspak van de Londense club is € 119,95 voor volwassenen. Dit pak kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van West Ham kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwste West Ham United pak in DEZE WINKEL

of deze SHOP