24 juni 2016

West Ham United trainingspak 2016-2017

Het nieuwe West Ham United trainingspak voor 2016-2017 is afgelopen week officieel gepresenteerd door kledingsponsor Umbro en de Londense club. Dit pak wordt door de spelers van ''The Hammers'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017. Dit trainingspak wordt onder andere gedragen door sterren als Payet, Antonio, Carrol, Noble, Sakho, Emenike en andere sterspelers van de club die vanaf komend seizoen haar thuiswedstrijden speelt in het Olympisch Stadion in Londen. Het nieuwe trainingspak bestaat dit jaar uit een trainingssweater en een trainingsbroek. Het pak is geheel in stijl van de clubkleuren van West Ham. We bespreken het hieronder!

Navy blauw West Ham United trainingspak 2016-2017

De zip sweater van het nieuwe West Ham United trainingspak voor 2016-2017 is overwegend navy blauw en bevat bordeaux rode accenten, welke afkomstig zijn uit de clubkleuren van de club. Deze accenten komen terug in een strip over de onderarm en aan de binnenkant van de kraag. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor UMBRO, welke sinds 2015-2016 de kledingsponsor is van de Londense club. De andere borst bevat het nieuwe logo van de club. Dit logo is op het pak overwegend navy blauw met een witte omranding. In het logo staan de iconische hamers, de naam van de club en de stad waarin de club haar thuiswedstrijden speelt. Verder wordt de drill top van West Ham gekenmerkt door de hoge hals met een rits, welke tot de borst loopt. Hoofdsponsor van ''The Hammers'' is BETWAY. Deze functie vervult het gokbedrijf sinds 2015. Het nieuwe West Ham United pak wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek. Deze broek wordt ook wel de ''tapered pant'' genoemd, omdat deze strak om de benen valt. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken en prijken de logo's van de club en het Engelse voetbalmerk op de broek. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met een bordeaux rood vlak en bevat bovendien ritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De trainingspakken van West Ham bestaat voor 100% uit polyester en zijn door Umbro uitgerust met een speciaal systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingspak waarin de spelers van het keurkorps van trainer Bilic komend seizoen zullen gaan trainen. Check ook het nieuwe West Ham United uitshirt voor 2016-2017!

West Ham United trainingspak 2016-2017 kopen

Het nieuwe West Ham United trainingspak voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande shops. De prijs van het trainingspak voor volwassenen is ongeveer € 120,- en voor kinderen € 100,-. Wil je andere producten van West Ham kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van deze producten. Ben je op zoek naar een ander West Ham United product, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen je wellicht adviseren. Directe levering!

Koop het nieuwe West Ham United pak in deze online SHOP

of in deze WEST HAM UNITED STORE!West -ham -united -trainingspak -2016-2017