17 juli 2016

West Ham United thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe West Ham United shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en UMBRO onder het motto ''Home of heroes.'' In dit shirt speelt de club de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden gedurende komend seizoen. Waar het voetbalshirt van 2015-2016 een ode was aan Boleyn Ground, is het nieuwe West Ham United shirt een ode aan het stadion waar de club vanaf 2016-2017 in speelt: het Queens Elizabeth Olympisch Stadion in Londen. We bespreken het design van het nieuwe shirt hieronder!

West Ham United thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe West Ham United thuisshirt voor 2016-2017 heeft het bekende design. Dit betekent dat het shirt overwegend paars (claret) is met licht blauwe accenten. Zo is het shirt uitgerust met licht blauwe mouwen en zijn de licht blauwe accenten ook verwerkt in de zijkanten van de kraag. Verder bevat het shirt een rechte witte hals. Aan de binnenkant van de kraag is nog een speciaal detail te vinden. Hier staat niet alleen het logo van kledingsponsor Umbro, maar ook een afbeelding van de vlag van Groot Brittannië en daaronder de coordinaten van het stadion in Londen: 51.5386° N, 0.0165° W. Dit is ook een detail dat Umbro heeft verwerkt in het nieuwe Everton thuisshirt van 2016-2017. Details van de vlag van Groot Brittannië komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bies is overwegend wit en daarin is in het paars/wit de vlag van Groot Brittannië verwerkt, de Union Jack. De rechter borst is uitgerust met het logo van het Engelse sportmerk Umbro. De naam van het merk, dat sinds 2015-2016 de tenues en trainingskleding van de club verzorgt, staat bovendien op de mouwen. De linker borst is uitgerust met het nieuwe logo van de club. Dit nieuwe logo wordt vanaf 2016-2017 op de voetbalshirts gedragen en is geïntroduceerd ter ere van het nieuwe stadion van de club. Check hier meer over het nieuwe logo van West Ham. Onder het logo van ''The Hammers'' staat de naam van het stadion, waarin de club vanaf dit seizoen speelt, het Queen Elizatbeth Olympic Park. Daarbij staat bovendien het seizoen 2016-2017. Shirtsponsor van West Ham is BETWAY. De hoofdsponsor is sinds begin 2015 verbonden aan de Engelse club. Het nieuwe tenue van de Londense club wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een licht blauwe strip. Ook op de shorts staan de logo's van Umbro en de club.  De kousen zijn overwegend paars en bevatten op het midden een licht blauwe band. Daar boven en daaronder bevindt zich een dunnere witte baan. In de licht blauwe baan staan de initialen van de club en het logo van Umbro.

Check hieronder de foto van het nieuwe thuisshirt en tenue van 2016-2017. Vanaf komend seizoen zullen sterren als Payet, Antonio, Carrol, Noble, Emenike en nog meer spelers in dit nieuwe shirt schitteren. Check bovendien het nieuwe West Ham United uitshirt voor 2016-2017. 

West Ham United voetbalshirt kopen

Het nieuwe West Ham United shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli kopen in de online shops hieronder. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Op de shirts voor kinderen zal niet het logo van hoofdsponsor BETWAY staan, omdat dit niet wettelijk is toegestaan. In deze shops kan je het shirt van West Ham United laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hierbij wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, welke de spelers dragen tijdens de competitie. Wil je andere producten van West Ham United kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwste shirt in deze officiële West Ham shop! (inclusief goedkope t-shirts van de club)

of de WEST HAM STORE


West -ham -united -thuis -shirt -2016-2017