2 augustus 2016

West Ham United Thames Ironworks special edition shirt 2016

West Ham United en Umbro hebben een speciaal shirt gelanceerd, het zogenaamde Thames Ironworks shirt . Dit shirt wordt in de eerste wedstrijd in het Queen Elizabeth Olympic Park gedragen. Op 7 augustus 2016 speelt West Ham de eerste wedstrijd in het nieuwe stadion van de club tegen Juventus en draagt het dit speciale shirt. Na vanaf 1904 in Upton Park/Boleyn Ground haar thuiswedstrijden te hebben gespeeld, speelt de club vanaf 2016-2017 in het Olympisch Stadion van Londen. Het shirt waarin de club de eerste wedstrijd in het nieuwe stadion speelt, is geïnspireerd door de shirts van Thames Ironworks FC. Dit is de voorloper van ''The Hammers''. Deze club werd in 1895 opgericht als bedrijfsteam van Thames Ironworks & Shipbuilding company, een scheepsbouwbedrijf. In 1900 scheidde de club zich af als West Ham United. We bespreken hieronder het design van het speciale shirt!

West Ham United special edition Olympisch Stadium shirt

Het special edition shirt van West Ham United is overwegend navy blauw. Dit was ook de kleur van de voetbalshirts van Thames Ironworks FC. Verder bevat het nieuwe shirt een klassieke polo kraag. De linker borst is voorzien van de vlag van Groot Brittannië, de zogenaamde Union Jack. Hiervoor is gekozen om de ''Iron Men'', die de club hebben opgericht, te eren. Rondom deze Union Jack staan de initialen van Thames Irondworks FC: TIWFC. De rechter borst bevat het logo van Umbro in het navy blauw. De Engelse kledingsponsor is sinds 2015-2016 verbonden aan de club. Hoofdsponsor BETWAY versiert het midden van het shirt en aan de achterkant van de kraag staan de iconische hamers uit het logo van West Ham United in een belangrijke clubkleur van ''The Hammers'': bordeaux rood. Het nieuwe West Ham United tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje, welke ook de logo's van UMBRO en de club bevat. De kousen zijn ook navy blauw, waardoor de tenues geheel in stijl zijn van de tenues van Thames Ironworks FC. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue waarin West Ham United eenmalig tegen Juventus zal spelen en waarin sterren als Payet, Sakho, Carrol, Antonoi, Feghouli, Noble, Valencia en nog meer sterren zullen schitteren. Check bovendien het nieuwe West Ham thuisshirt en uitshirt van West Ham, welke een ode zijn aan het nieuwe stadion van de club!

West Ham United voetbalshirt kopen

Dit special edition shirt is vanaf nu te koop in de onderstaande shops. De De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 75,- en voor kinderen € 765,-. Op de shirts voor kinderen zal niet het logo van hoofdsponsor BETWAY staan, omdat dit niet wettelijk is toegestaan. In deze shops kan je het shirt van West Ham United laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Of check het overzicht met producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. DIRECTE levering gegarandeerd

Koop het nieuwste shirt in deze WEST HAM STORE

of deze officiële West Ham shop!  (inclusief goedkopere West Ham United t-shirts)

West -ham -ironwork -shirt -2016-2017
Logo -thames -ironworks