29 mei 2017

West Ham United keepersshirt 2017-2018

Het nieuwe West Ham keepersshirt en tenue voor 2017-2018 zijn officieel bekend gemaakt door kledingsponsor umbro en de Premier League club. Dit tenue zal door de keepers van West Ham gedragen worden tijdens de Premier League , League Cup en FC Cup uitwedstrijden. De drie keepers welke strijden voor het plekje onder de lat zijn Darren Randolph, Adrian en Raphael Spiegel. Naast het nieuwe West Ham United uitshirt is ook het keepersshirt bekend gemaakt. Het nieuwe keepersshirt van Umbro laat ons zien wat we kunnen verwachten van het merk wat betreft de shirts van de keepers. Check hieronder alle details over het nieuwe West Ham United keepershirt en tenue voor 2017-2018.

Blauwe West Ham United keeper shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe West Ham United keepershirt voor 2017-2018 is overwegend blauw met een enkele rode detail. Het shirt bevat enkele panelen over het shirt welke een tint donkerder blauw zijn dan de rest van het shirt. De panelen zijn te vinden aan de binnenkant van het shirt rond de borst en de oksels. De rode strip is aangebracht onder de schouders bij de sleutelbeen. Uiteraard is op de linkerborst het embleem van The Hammers terug te vinden. Het logo van Umbro (met de twee diamanten) is op de andere kant aangebracht. Midden op de borst staat in het wit de naam van hoofdsponsor Betway. In de kraag op de achterkant van het shirt staat in het lichtblauw de bijnaam van de club, The Hammers. Het nieuwe West Ham keeperstenue wordt compleet gemaakt met een blauw broekje en blauwe kousen. Het broekje bevat dezelfde kleur blauw als het shirt en aan de zijkanten is het broekje voorzien van een rode strip. De logo's van West Ham en Umbro staan op de pijpen vermeld. Ook de kousen zijn in dezelfde kleur blauw als het shirt en het broekje. Het rode detail van het shirt en het broekje komt ook terug op de kousen middels een rood lijntje aan de bovenkant. Midden op de sok de naam van kledingsponsor Umbro. Het nieuwe keepershirt pas goed bij het nieuwe West Ham United uitshirt voor 2017-2018. Lees hier meer over dit uitshirt.

West Ham United keepersshirt kopen

Het nieuwe West Ham keepersshirt voor 2017-2018 kan medio juni kopen. De prijs van het shirt is € 74,95. In deze winkels heb je de mogelijkheid het nieuwe keeper shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de keepers van West Ham United. Andere West Ham producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Scoor het nieuwe West Ham keepersshirt in DEZE SHOP

of deze SHOP