24 juli 2018

West Ham United 3e shirt 2018-2019

West Ham United heeft nu ook een alternatief uitshirt of 3e shirt aan de collectie voor 2018-2019 toegevoegd. In dit voetbalshirt speelt de club voornamelijk de uitwedstrijden in de FA Cup en League Cup. Daarnaast speelt de Londense club ook een aantal uitwedstrijden in de Premier League in dit shirt, vooral wanneer het uitshirt teveel lijkt op het thuisshirt van het thuisspelende elftal. West Ham opereert ook dit jaar weer op het hoogste niveau van Engeland. De club eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plaats in de Premier League. Check hieronder alles over het ontwerp van het nieuwe voetbalshirt!

Wit West Ham United 3e shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe shirt is geïnspireerd door het 3e shirt van het seizoen 1992-1993. Het shirt van 1992-1993 was het eerste alternatieve uitshirt in de geschiedenis van de club. Destijds promoveerde de club naar de Premier League. In dit seizoen was het Engelse sportmerk BUKTA overigens de kledingsponsor van West Ham. Het shirt van West Ham United is geheel wit en wordt gekenmerkt door de diagonale banen over de schouders en mouwen. Deze diagonale banen zijn geheel in stijl van de clubkleuren van West Ham United en zijn rood/blauw. Deze banen hebben een echt jaren '90 design en bevatten dunne strepen en hebben een fading effect. Verder heeft het 3e shirt een kleine V-hals met aan de zijkanten een bordeaux rode lijn en aan de binnenkant een subtiele licht blauwe baan. Aan de onderkant van de mouwen bevindt zich de inmiddels bekende Umbro strip. Alle Umbro voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019 bevatten een taping aan de onderkant van de mouwen, waarin het logo van het Engelse sportmerk is verwerkt. Op de borst prijken verder de logo's van de club en Umbro en sponsor BETWAY versiert het midden van het tenue.Het voetbalbroekje van het 3e tenue heeft hetzelfde design als het shirt. Deze is wit en heeft aan de zijkanten dezelfde strepen als op de mouwen van het shirt. De kousen van het 3e tenue zijn licht blauw met een bordeaux rode band aan de bovenkant.

Check hieronder nog een foto van het nieuwe shirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Anderson, Chicharito, Wilshere, Yarmolenko, Arnautovic, Balbuena, Diop en nog meer spelers. Check ook de andere voetbalshirts voor 2018-2019.

West Ham United voetbalshirt bestellen

Het nieuwe 3e shirt van West Ham kan je vanaf nubestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 74,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95. In deze winkels kan je het West Ham United tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer.  Wil je andere producten van de club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

BESTEL je West Ham United shirt altijd in deze SHOP

of deze winkel!