9 juli 2016

Watford voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Watford voetbalshirts voor 2016-2017 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Dryworld en de Engelse club. In deze shirts speelt Watford de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende komend seizoen. Watford FC eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plaats, waardoor het opnieuw op het hoogste niveau van Engeland aanwezig zal zijn. Vanaf komend seizoen is het Canadese merk Dryworld kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Vicarage Road. ''The Hornets'' en het merk tekenden in mei een contract voor drie seizoenen. Dryworld volgt PUMA op als kledingsponsor. Vandaag werden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt gelanceerd. We bespreken ze allebei!

Watford thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Watford thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend geel en bevat komend seizoen ook de zwarte en rode accenten uit de clubkleuren van de Engelse club. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat zowel een zwarte als rode band. Deze kleuren komen ook terug in de klassieke polo kraag van het nieuwe Watford FC shirt. De omslag van de polo kraag is bovendien rood. Ook de zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een rode strip. Verder is het nieuwe Watford FC tenue uitgerust met dunne verticale pinstripes. Op de rechter borst staat het logo van de nieuwe kledingsponsor, terwijl het logo van de club de linker borst versiert. Hoofdsponsor van Watford FC is 138.com. Dit doet de onderneming sinds 2013. Het nieuwe thuistenue van Watford FC wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en het Canadese sportmerk staan. De onderkant van het short bevat een subtiele gele lijn. Ook de kousen bevatten deze kleurencombinatie. De kousen zijn overwegend zwart met aan de bovenkant een gele band.

Watford uitshirt 2016-2017

Het Watford uitshirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het nieuwe thuisshirt. Dit shirt is echter overwegend wit met een klassieke polo kraag in het zwart/rood. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is voorzien van deze kleurencombinatie. De logo's van de club, Dryworld en 138.com staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van Watford FC wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met daarop de logo's van de club en Dryworld. De kousen van het tenue zijn zwart met aan de bovenkant een witte band.  Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van de club, waarin sterren als Behrami, Ighalo, Prödl, Suarez en Amrabat komend seizoen schitteren.

Watford keepersshirt 2016-2017

Het keepersshirt van Watford FC voor 2016-2017 werd ook bekend gemaakt. Dit is het shirt waarin Heurelho Gomes de wedstrijden voor de club keept. Dit tenue is geheel rood met witte accenten. Het shirt is rood met een witte v-hals en een witte bies aan de onderkant van de mouwen. De logo''s van de club, Watford en 138.com staan op dezelfde plek.

Watford keepersshirt 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Watford kan je vanaf medio juli/augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95! Hier kan je je Watford shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Watford voetbalshirt in deze officiële Premier League SHOP!

Watford -shirts -2016-2017-dryworld
Watford -thuisshirt -2016-2017
Watford -uitshirt -2016-2017