3 augustus 2016

Vitesse voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Vitesse voor het seizoen 2016-2017 zijn officieel bekend gemaakt door de Arnhemse club en kledingsponsor Macron. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Vitesse de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden. Thuisbasis van Vitesse is het Gelredome in Arnhem. Macron is sinds het seizoen 2014-2015 verbonden aan Vitesse en zal tot en met het seizoen 2019-2020 verantwoordelijk zijn voor de kleding voor Vitesse. Enkele bekende spelers uit de selectie zijn Ricky van Wolfswinkel, Milot Rashica en Navarone Foor.

Vitesse thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Vitesse thuisshirt voor het seizoen 2016-2017 is in de traditionele geel met zwarte kleuren. Het zwart met geel verticaal gestreepte shirt bevat tussen het zwart en het geel een dun wit lijntje. De biesjes van het Vitesse thuisshirt zijn zwart en bevatten een geel vlak aan de buitenkant. Het shirt heeft een grote rechtopstaande kraag in het geel met aan de onderkant een zwarte band. Op de schouders het logo van kledingsponsor Macron. Deze kledingsponsor is ook op de rechterborst terug te vinden. De linkerborst is voorzien van het embleem van Vitesse Arnhem. Het midden van het shirt wordt versiert met het lichtblauwe logo van hoofdsponsor Truphone. De achterkant van het thuisshirt bevat een groot geel vlak met aan de bovenkant co-sponsor SMIPE. De onderkant laat een klein gedeelte van de zwart met gele strepen zien. In de kraag staat est. 1892, het oprichtingsjaar van de club uit Arnhem. Daarmee is de club één van de oudste voetbalclubs van de Nederlandse profclubs in de Eredivisie. Over de schouders loopt een zwart lijntje. Het Vitesse thuis tenue 2016-2017 wordt compleet gemaakt met een wit voetbalbroekje en witte kousen. Het voetbalbroekje heeft aan de zijkant een dun zwart lijntje. De onderkant bevat een gele band. Macron versiert de linkerpijp en de badge van Vittese de andere. De sokken zijn wit met enkele gele en zwarte banen. Het logo van Macron is in het zwart op de voorkant te zien. Check bovendien meer informatie over het nieuwe Vitesse thuisshirt hier!

Vitesse uit shirt en tenue 2016-2017

Het Vitesse Arnhem uitshirt voor 2016-2017 is overwegend zwart met enkele gele details. Het biesje van het uitshirt heeft een dun geel lijntje. Ook de moderne v-hals bevat dit dunne gele lijntje. Bovenop de schouders is het logo van kledingsponsor Macron in het geel aangebracht. Macron is ook de naam welke de rechterborst versiert. De andere kant is voorzien van het Vitesse logo. Hoofdsponsor truphone is onder deze twee logo's op het shirt geprint. De achterkant van het Vitesse uitshirt heeft in de kraag est. 1892 staan met daaronder de naam van co-sponsor Smipe. Verder is de achterkant van het shirt volledig zwart. Het Vitesse uit tenue 2016-2017 wordt gecomplementeerd met een zwart broekje en zwarte kousen. Het broekje bevat aan de onderkant een gele baan. Ook is het broekje voorzien van de logo's van Macron en Vitesse. De zwarte okken bevatten aan de bovenkant een gele band. Het logo van ledkingsponsor Macron is op de voorkant van de sokken aangebracht.

Vitesse voetbalshirt kopen

Het nieuwe Vitesse thuisshirt en uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de Arnhemmers. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. Hier kan je je Vitesse shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Eredivisionist. Directe levering gegarandeerd.

Check de nieuwe voetbalshirts van Vitesse vanaf nu ook in deze STORE!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Vitesse -shirt -2016-2017

Vitesse -uitshirt -2016-2017