Vietnam voetbalshirts 2024-2025

De Vietnamese voetbalbond en de nieuwe kledingsponsor Jogarbola hebben de nieuwe Vietnam voetbalshirts 2024-2025 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Vietnamese voetbalelftal de interlands in de periode 2024-2025. Deze voetbalshirts worden ook gedragen tijdens de Azië Cup dit jaar. In de poulefase van het toernooi dat dit jaar plaatsvindt in Qatar neemt Vietnam het op tegen Japan, Indonesië en Irak. Vanaf dit jaar is het Japanse sportmerk Jogarbola de kledingsponsor van het nationale team. Het sportmerk is de opvolger van Grand Sport, dat sinds 2013 de tenues en trainingskleding verzorgde.

Vietnam thuisshirt 2024-2025

Het Vietnam thuisshirt 2024-2025 is rood en bevat een print van de ster uit het logo van de voetbalbond en de vlag van het land. Deze ster is verdeeld in verschillende lijnen, welke het voetbalshirt een futuristisch design geven. De v-hals bevat rode en witte lijnen en de band aan de onderkant van de mouwen is rood met een dunne witte lijn. Op de rechterborst prijkt het logo van kledingsponsor Jogarbola en de andere borst bevat het logo van de Vietnamese voetbalbond, de Liên đoàn Bóng đá Việt Nam/ Vietnam Football Federation (VFF). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode sokken.

Vietnam uitshirt 2024-2025

Het Vietnam uitshirt 2024-2025 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is wit. De all-over print op het uitshirt is zilver/wit. Ook de v-hals van het uitshirt is rood/wit en de band aan de onderkant van de mouwen is wit met een dunne rode lijn. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken.

De Vietnam voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in het land zelf. Ben je op zoek naar goedkope T-shirts of andere merchandising om het nationale elftal mee aan te moedigen? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Vietnam voetbalshirts 2024-2025
Vietnam voetbalshirts 2024-2025