Vietnam voetbalshirts 2020-2021

De Vietnamese voetbalbond en kledingsponsor Grand Sport hebben een tweetal nieuwe voetbalshirts voor het Vietnamese voetbalelftal gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Vietnam onder andere de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Het Thaise sportmerk Grand Sport is sinds 2014 kledingsponsor van het nationale elftal en is ook verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe Vietnam tenues voor 2020-2021.

Vietnam thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Vietnam thuisshirt voor 2020-2021 is overwegend rood en bevat een watermerk op de voorkant van het voetbalshirt. Dit watermerk heeft de vorm van een V en dit is een verwijzing naar de vleugels van een draak. De bijnaam van het nationale elftal is namelijk de ''Golden Dragons.'' Op het voetbalshirt bevindt zich ook een print van verschillende waterlelies rondom de linkerborst. De ''heilige lotus'' is een nationaal symbool van het Aziatische land. Daarnaast is het tenue van het Vietnamese elftal voorzien van gouden details. De achterkant van de V-hals bevat een gouden lijn en ook het logo van Grand Sport op de rechterborst is goud. De andere borst is uitgerust met het embleem van de Vietnamese voetbalbond, de VFF (Vietnam Football Federation). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een gouden taping. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Vietnam uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Vietnam uitshirt voor 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit en bevat hetzelfde watermerk als het thuisshirt. De logo's van de voetbalbond en Grand Sport staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook dit tenue is uitgerust met een subtiele V-hals met een gouden lijn. Beide nieuwe Vietnam tenues bevatten aan de binnenkant van de hals nog een speciaal logo van het land. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Vietnam tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Nguyễn Công Phượng, Nguyễn Quang Hải, Đoàn Văn Hậu en nog meer sterspelers. 

Check hieronder de foto’s van de nieuwste Vietnam tenues. Helaas kan je deze voetbalshirts nergens bestellen in Europa. Wil je Vietnam aanmoedigen met goedkope t-shirts? Check het exclusief in deze winkel!

Vietnam thuisshirt 2020-2021

Vietnam uitshirt 2020-2021