Vietnam voetbalshirts 2019-2020

De voetbalbond van Vietnam heeft in samenwerking met kledingsponsor en het Thaise sportmerk Grand Sport de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd onder het motto ''Red Rising.'' Deze nieuwe tenues draagt Vietnam onder andere tijdens de Azië Cup van 2019, welke momenteel plaats vindt in de Verenigde Arabische Emiraten. Vietnam neemt het in poule D op tegen Iran, Irak en Jemen. Check hieronder alle details van zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt van het Vietnamese voetbalelftal.

Vietnam thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Vietnam thuisshirt voor 2019-2020 is een combinatie van rood en fel geel. Het shirt bevat een all-over print over de body van het tenue. Deze print bestaat uit ruiten en diagonale strepen en wordt ook wel de ‘’winning arrow print’’ genoemd. De mouwen zijn geheel rood en verder is het shirt uitgerust met een toelopende fel gele v-hals en ook het logo van Grand Sport op de rechterborst is fel geel. De andere borst bevat het logo van de Vietnamese voetbalbond. Speciaal aan de nieuwe tenues van het Vietnamese elftal is dat deze uitgerust zijn met laser-cut ventilatiegaatjes en 3D logo’s. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met fel gele accenten.

Vietnam uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Vietnam uitshirt voor 2019-2020 heeft dezelfde al-over print als het thuisshirt. Dit shirt is echter wit en bevat rode details. Deze rode accenten zijn te vinden in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen. De keepers van Vietnam dragen de komende twee jaar ook een opvallend shirt. Dit shirt is groen en bevat eenzelfde all-over print als het voetbalshirt van het Nigeriaanse elftal.

Check hieronder de foto’s van de nieuwste Vietnam tenues. Helaas kan je deze voetbalshirts nergens bestellen in Europa. Wil je Vietnam aanmoedigen met goedkope t-shirts? Check het exclusief in deze winkel!