9 maart 2017

Vietnam voetbalshirts 2017-2018

Het nationale elftal van Vietnam draagt vanaf nu weer nieuwe voetbalshirts. De voetbalbond van het land heeft in samenwerking met kledingsponsor Grand Sport. Eerder deze week werd bekend dat Grand Sport en de voetbalbond van Thailand afscheid van elkaar hebben genomen, wat betekent dat het merk in Azië alleen nog kledingsponsor is van Vietnam. Grand Sport is overigens ook een Aziatisch merk. Het merk lanceerde voor het nationale elftal van Vietnam tegelijkertijd een nieuw thuisshirt en uitshirt. Deze shirts zullen door het land gedragen worden tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Azië Cup in 2019. Het Vietnamese elftal is momenteel al uitgeschakeld in de kwalificatie voor het WK van 2018. Check hieronder alle info over het nieuwe thuisshirt en uitshirt van het land.

Het nieuwe Vietnam thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend rood met gele accenten. Deze gele accenten komen terug in de klassieke polo kraag en in de band aan de zijkanten van het shirt. Verder wordt het nieuwe shirt van ''The Red Stars'' gekenmerkt door de all-over print van diagonale lijnen over het shirt. Deze lijnen vormen op hun beurt weer ruiten. Dit design is geïnspireerd door de Vietnamese cultuur en gebruiken. Opvallend is dat de linker borst niet het logo van de voetbalbond bevat, maar de vlag van het land. De andere borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Grand Sports. Het thuistenue van Vietnam wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met gele accenten. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Het uitshirt van Vietnam voor 2017-2018 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is geheel wit met een design van diagonale zilveren strepen over het shirt. De polo kraag van het uitshirt bevat een dunne rode lijn en ook de zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een breed rood vlak. De vlag van Vietnam en het logo van Grand Sport staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met rode details. Ook de kousen bevatten deze kleuren.

De nieuwe tenues van Vietnam zijn vooralsnog alleen in Azië te koop. Zodra de shirts of tenues van Vietnam ergens in Europa te koop zijn hebben we weer nieuws! Check fan t-shirts van het nationale elftal van Vietnam in deze ONLINE SHOP!

Heb je een mening over deze voetbalshirts? Deel het gerust hieronder...