Vietnam voetbalshirts 2021-2022

De nationale voetbalbond van Vietnam en kledingsponsor Grand Sport hebben vandaag de nieuwe Vietnam voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ‘’The heroes are back.’’  In deze nieuwe tenues speelt het Vietnamese voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar de komende twee jaar. Grand Sport is sinds 2014 de kledingsponsor van het nationale elftal en is ook dit jaar verantwoordelijk voor het design en de productie van het Vietnam thuisshirt, uitshirt en keepersshirt.

Vietnam thuisshirt 2021-2022

De nieuwe Vietnam voetbalshirts 2021-2022 zijn geïnspireerd door de ster uit de vlag van het Aziatische land. Het Vietnam thuisshirt is geheel rood en bevat een watermerk van een ster met daaromheen ook een design van sterren. De ster staat bovendien symbool voor ‘’de veerkrachtige wil en solidariteit van de natie voor de Vietnamese spelers en fans.’’ Het tenue is ook uitgerust met gele details. Op de schouders bevindt zich een geel vlak en bovendien zijn de zijkanten van het tenue voorzien van een gele band. Op de rechterborst prijkt het logo van Grand Sport en de linkerborst bevat het logo van de Vietnamese voetbalbond, de Vietnam Football Federation (VFF)/ Liên Đoàn Bóng Đá Việt Nam. De binnenkant van de paarse v-hals is voorzien van een gele ster met daarin de naam van het land en de tekst: "Ngôi sao năm cánh" (de vijfpuntige ster). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met gele details.

Vietnam uitshirt 2021-2022

Het Vietnam uitshirt 2021-2022 heeft vrijwel hetzelfde template als het uitshirt. Het Vietnam uitshirt 2021-2022 is wit en bevat dezelfde sterrenprint als op het thuisshirt. Het uitshirt is uitgerust met een brede, witte v-hals en een rode gevouwen kraag. De band aan de onderkant van de mouwen is ook rood en de band aan de zijkanten van het voetbalshirt is geel. De logo’s van de voetbalbond en Grand Sport staan op dezelfde plek als op het thuisshirt van Vietnam. Het Vietnam uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. De keepers van Vietnam dragen dit seizoen een geel en groen keepersshirt met een ronde hals en ook deze tenues bevatten een sterrenprint.

Check hieronder de foto’s van de nieuwste Vietnam tenues. Helaas kan je deze voetbalshirts nergens bestellen in Europa. Wil je Vietnam aanmoedigen met goedkope t-shirts? Check het exclusief in deze winkel!

Vietnam thuisshirt 2021-2022

Vietnam uitshirt 2021-2022

Vietnam keepersshirt 2021-2022