14 februari 2018

Vietnam voetbalshirts 2018-2019

Het nationaal team van Vietnam heeft de nieuwe tenues voor het seizoen 2018-2019 gepresenteerd. Dit gaat om zowel het thuisshirt, het uitshirt als het keepersshirt van het land. Het Thaise merk Grand Sport is verantwoordelijk voor het design van de shirts. Grand Sport is sinds enkele jaren de kledingsponsor van het Aziatische land. ‘The Golden Star’s’zijn te zien in deze shirts tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Azië Cup. Op het WK van 2018 is Vietnam niet van de partij. Tijdens de WK kwalificatieronde was Thailand te sterk voor het land van bondscoach Park Hang-Seo.

Vietnam thuis shirt en tenue 2018-2019

Het thuisshirt van Vietnam is rood van kleur. Waar het vorige shirt nog erg deed denken aan een polo heeft Grand Sport er dit jaar voor gekozen om een T-shirtdesign aan het ontwerp te geven. De mouwen van het shirt hebben een grafisch strepen-patroon, terwijl de rest van het shirt zonder patroon rood van kleur is. De kraag van het shirt is dit jaar rond. Wel heeft Grand sport een donker rode driehoek op het shirt onder de kraag gezet wat het idee geeft van een V-hals. Ook is er rond de hals een gele rand geplaatst. Op het shirt is aan de rechterkant van de borst het logo van Grand Sport te zien. Dit logo is aan gepast aan de kleuren van het land, rood/geel. Opvallend genoeg staat op de rechterkant van het shirt niet het logo van de Vietnamese voetbalbond, maar de vlag van het land. Door deze vlag wordt het meteen duidelijk waarom de bijnaam van het nationaal team van Vietnam ‘The Golden Star’ is. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een rode broek en rode kousen.

Vietnam uit shirt en tenue 2018-2019

Het uitshirt van Vietnam heeft hetzelfde ontwerp als het thuisshirt. Alleen zijn de kleuren aangepast. De basis van het shirt is wit. Op de mouwen van het shirt is ook het grafische strepen motief terug te vinden. Deze strepen zijn op het uitshirt grijs van kleur. De kraag is ook het zelfde als op het thuisshirt maar bevat een uiterst dunne rode lijn die eromheen loopt. Ook op het uittenue is de vlag van Vietnam terug te vinden op de linkerkant van de borst. Aan de rechterkant van de borst staat het logo van Grand Sport, op het uittenue is de kleurencombinatie van het logo rood/wit. Het uittenue wordt volledig gemaakt door een Witte broek en witte kousen.

De keeper van het Vietnamese elftal is de komende tijd te bewonderen in een groen shirt. Ook bij de keeper is het grafische strepen motief terug te vinden op het shirt. Alleen bij de keeper is dit motief voorop het shirt. De strepen zijn geel van kleur waardoor de kleurencombinatie van het keeperstenue er groen/geel uitziet. Ook op het keepersshirt is aan de rechterkant het logo van Grand Sport te zien. Deze is wit van kleur. Aan de linkerkant van het shirt staat de Vietnamese vlag.

De nieuwe tenues van Vietnam zijn op dit moment alleen in Azië te koop. Zodra de voetbalshirts of tenues van het nationaal elftal van Vietnam in Europa te koop zijn laten wij dit weten! Check de fan t-shirts van het Nationale elftal van Vietnam in deze WEBSHOP!