28 mei 2015

Vfl Wolfsburg thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe VFL Wolfsburg thuisshirt is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Kappa en de Duitse club. Eerder lekte het design van het nieuwe VFL Wolfsburg thuisshirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe shirt van de Duitse club te worden voor 2015-2016. In dit shirt speelt VFL Wolfsburg voor het eerste in de DFB Pokal finale tegen Borussia Dortmund komend weekend en bovendien in de Bundesliga, Champions League en DFB Pokal wedstrijden in de Volkswagen Arena gedurende 2015-2016. VFL Wolfsburg is tijdens het seizoen 2014-2015 als tweede geëindigd in de Bundesliga, waardoor het deel mag nemen aan het kampioenenbal komend seizoen.

VFL Wolfsburg thuistenue 2015-2016

Het nieuwe thuisshirt van VFL Wolfsburg is overwegend wit en wordt gekenmerkt door het licht groene v-design over de borst. Daaronder bevindt zich een navy blauwe baan in de vorm van een v. Afgelopen seizoen bevatte het thuisshirt van Wolfsburg nog het X design. Deze is nu dus ingeruild voor een v-design.Verder bevat het shirt van de Duitse club een klassieke y-vormige hals. Op de rechter borst staat het logo van Kappa en het trademark teken van de Italiaanse kledingsponsor komt terug in het licht groen op de mouwen. Op de linker borst staat het logo van de club en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Volkswagen. De mouwen worden afgesloten door een subtiele dunne groene lijn. Op de achterkant van de kraag staat bovendien de leus van de club: ''Fußball ist alles'' (Voetbal is alles).  Het nieuwe VFL Wolfsburg thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje, welke aan de onderkant ook wordt afgewerkt door een subtiele groene lijn. Bovendien zijn de logo's van Kappa en de Duitse club vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe VFL Wolfsburg thuistenue 2015-2016 bevatten twee grote licht groene vlakken en twee horizontale blauwe strepen. Ook staat op de kousen het logo van VFL Wolfsburg.

VFL Wolfsburg thuisshirt 2015-2016

Check hieronder de foto's van de nieuwe VFL Wolfsburg thuisshirts 2015-2016. Deze voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de VFL Wolfsburg shop of de VFL Wolfsburg shop van Unisportstore, evenals de nieuwe uitshirts en 3e shirts. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 80 en de prijs van het shirt in kindermaten is € 60,-. Inclusief officiële bedrukking van sterspelers als Schürrle, De Bruyne, Dost, Bendtner, Rodriguez, Gustavo en Pericic. Directe levering en gratis verzending!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

VFL-Wolfsburg -thuisshirt -2015-2016

VFL-Wolfsburg -voetbalshirts -2015-2016

Bron: VFL Wolfsburg