6 juli 2017

VFB Stuttgart uitshirt 2017-2018

Het nieuwe VFB Stuttgart uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor PUMA en de Duitse club. In dit shirt speelt Stuttgart de uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2017-2018. Na een jaar afwezigheid is de club weer terug op het hoogste niveau van Duitsland. De club werd afgelopen seizoen kampioen van de 2. Bundesliga en promoveerder daardoor. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van de club. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2002 de trainingskleding en tenues van de club van trainer Hannes Wolf. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt.

Rood VFB Stuttgart uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe VFB Stuttgart uitshirt voor 2017-2018 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de print van kleine cirkels over het gehele shirt. Dit wordt het zogenaamde ''gradient'' design genoemd. Verder bevat het shirt een donkerder rode band over de borst. In deze band is het logo van de hoofdsponsor van de club verwerkt: MERCEDES-BENZ BANK. De rechter borst is uitgerust met het logo van Puma en de ''cat'' van het merk komt ook weer terug op de schouders en mouwen. Verder is het nieuwe uittenue uitgerust met een retro v-hals. Deze is namelijk wit met een dunne rode lijn. Eenzelfde design is terug te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen. De linker borst bevat het logo van de club. Boven dit logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de vijf kampioenschappen van VFB. Subsponsor GAZI versiert de linker mouw van het nieuwe tricot.  Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een rood broekje met aan de onderkant een bordeaux rode strip. Op de broekjes staan bovendien de logo's van de club en Puma. De kousen zijn rood met aan de bovenkant een witte band. Daarnaast zijn de sokken uitgerust met het oprichtingsjaar van de club: 1893.

Zoals alle tenues van Puma zijn ook deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Maxim, Terodde en Asano. Check ook het nieuwe thuisshirt.

VFB Stuttgart voetbalshirt kopen

Het nieuwe VFB Stuttgart uitshirt voor 2017-2018 kan je kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je de tenues van VFB Stuttgart laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook de beschikbare producten van de club hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Stuttgart voetbalshirt in deze winkel (inclusief goedkope Stuttgart voetbalshirts)

of deze STORE