VFB Stuttgart derde wedstrijdshirt 2021-2022

De Duitse voetbalclub VFB Stuttgart heeft haar nieuwe derde wedstrijdshirt gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Jako. Het sportmerk fungeert al sinds 2018 als de trotse kledingsponsor van de Duitse club. In dit nieuwe tenue speelt de ploeg van trainer Pellegrino Matarazzo de wedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal. Wij zijn benieuwd of VFB Stuttgart net zo’n goed seizoen gaat hebben als afgelopen jaar. De toenmalige promovendus eindigde op een keurige negende plek in de Bundesliga. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdtenue van VFB Stuttgart? Check de details hieronder!

VFB Stuttgart derde wedstrijd shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van VFB Stuttgart wordt gekenmerkt door de verschillende tinten grijs die worden gebruikt bij het ontwerp van het tricot. Het design is geïnspireerd bij de metalen rails in het stadion van VFB Stuttgart, De Mercedes-Benz Arena. Deze metalen rails bevind zich in de ‘’Canstatter Kurve’’ de plek in het stadion waar de fanatieke aanhang van de Duitse club zich bevindt. Het nieuwe shirt heeft een moderne kraag welke zorgt voor een fris karakter van het shirt. Op de rechterborst staat de naam van kledingsponsor Jako, terwijl de linkerborst is versierd met het clubwapen van VFB Stuttgart. Boven dit logo schittert een gouden ster. Deze staat voor de 3 Bundesliga titels, en in totaal 5 Duitse kampioenschappen die de club heeft behaald. Centraal op de borst van het shirt is een brede rode baan te zien. Deze loopt ook door op de achterkant van het shirt. In deze baan is de naam van de hoofdsponsor van de club te zien, Mercedes-Benz Bank. Op de schouders van het shirt zijn nog meer sponsoruitingen te vinden, deze bevatten grijze stippen. Ook de Eletric- Intelligence van Mercedes-Benz (EQ) staat op de mouwen van het shirt. Op de achterkant van het shirt, in de nek, staan de initialen ‘’VFB” van de club. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van VFB Stuttgart wordt gecompleteerd door een grijze voetbalbroek en grijze kousen. Ook hierop zijn uitingen van zowel club als kledingsponsor terug te vinden.

VFB Stuttgart voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2021-2022 zijn vanaf augustus te bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van de shirts is € 79,95 en deze shirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels je kun je de nieuwe Stuttgart tenues ook laten bedrukken met je eigen naam en nummer. Check ook de retro shirts van de Duitse club!

Bestel je VFB Stuttgart voetbalshirts nu in DEZE SHOP

Of je retro tenue in DEZE WINKEL