VFB Stuttgart voetbalshirts 2023-2024

VFB Stuttgart en kledingsponsor JAKO hebben de nieuwe VFB Stuttgart voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de Duitse voetbalclub de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde VFB Stuttgart op de zestiende plek in de competitie en wist het zich na het spelen van play-offs te handhaven. Ook dit jaar is JAKO weer de producent van de voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2019-2020 de kledingsponsor van '''die Roten''. Vanaf dit seizoen is Winamax de shirtsponsor van VFB Stuttgart.

VFB Stuttgart thuisshirt 2023-2024 

Het VFB Stuttgart thuisshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan het 130 jarig bestaan van de voetbalclub. Ter ere daarvan staat het clublogo niet op de linkerborst, maar op het midden van de borst. Het meest opvallende aan het voetbalshirt is de all-over print van verticale, horizontale en diagonale, dunne lijnen, geïnspireerd door de elementen uit het clublogo. Verder wordt het voetbalshirt ook dit jaar weer gekenmerkt door de brede, rode baan over de borst. Het thuisshirt bevat verder een ronde hals met een subtiele, opstaande kraag. De kraag bevat twee dunne, rode lijnen. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van JAKO staat boven het clublogo en de trademark tekens van het Duitse sportmerk staan op de mouwen. Op de achterkant van het voetbalshirt prijkt in het rood de naam van de stad: STUTTGART. Het VFB Stuttgart thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode accenten.

VFB Stuttgart uitshirt 2023-2024

Het VFB Stuttgart uitshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan de regio Württemberg, waar de club gevestigd is. Het uitshirt is rood en bevat een patroon van golven, geïnspireerd door de topografie van de regio. Dit patroon symboliseert onder andere de Bodensee en het Taubertal. Bovendien markeert het patroon de belangrijke oriëntatiepunten, zoals de Schwäbische Alb. Verder bevat het voetbalshirt ook details, die verwijzen naar het thuisshirt. Over de borst loopt een brede rode band en ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn rood. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode sokken!

VFB Stuttgart 3e voetbalshirt 2023-2024

Het VFB Stuttgart 3e voetbalshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan de thuishaven van de club, de MHP Arena (de voormalige Mercedes Benz Arena). Het voetbalshirt is groen en bevat een all-over print van het stadion van de club. Verder heeft het voetbalshirt zwarte accenten. De opstaande kraag is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook dit voetbalshirt bevat de iconische ''Stuttgart'' baan over de borst. Dit horizontale vlak is zwart en bevat in het wit het logo van hoofdsponsor WINAMAX. Het logo van Stuttgart op de linkerborst betreft een monochroom logo. Dit logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt, in dit geval zwart/wit. Het alternatieve uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met groene accenten.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: JAKO Keep Dry technologie, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 
  • PU logo's JAKO en VFB Stuttgart
  • Pasvorm: Normaal

VFB Stuttgart voetbalshirt bestellen

De JAKO VFB Stuttgart voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) zijn de voetbalshirts € 79,95. In deze winkels kun je de nieuwe Stuttgart tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook de retro voetbalshirts van de Duitse club! 

Bestel je VFB Stuttgart voetbalshirt in deze winkel!

VFB Stuttgart voetbalshirts 2023-2024
VFB Stuttgart voetbalshirts 2023-2024
VFB Stuttgart voetbalshirts 2023-2024
VFB Stuttgart voetbalshirts 2023-2024
VFB Stuttgart voetbalshirts 2023-2024
VFB Stuttgart voetbalshirts 2023-2024
VFB Stuttgart voetbalshirts 2023-2024
VFB Stuttgart voetbalshirts 2023-2024