VFB Stuttgart voetbalshirts 2020-2021

Promovendus VFB Stuttgart en kledingsponsor JAKO hebben afgelopen week de nieuwe VFB Stuttgart voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt Stuttgart de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2020-2021. Stuttgart eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek in de 2.Bundesliga en dus promoveerde het direct naar de Bundesliga. Ook dit seizoen is JAKO weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ''Die Schwaben.'' Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2018.

VFB Stuttgart thuisshirt 2020-2021

Het VFB Stuttgart thuisshirt 2020-2021 is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1987-1988 en heeft het gebruikelijke design. Het voetbalshirt is wit en bevat weer een brede rode band over de borst. Hierin is het logo van hoofdsponsor Mercedes-Benz Bank verwerkt. Verder bevat het tenue een design van diagonale witte banen over de body van het voetbalshirt. Het thuistenue is daarnaast uitgerust met een V-hals met subtiele rode lijn en deze lijn komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het logo van JAKO en de trademark tekens van het merk staan op de mouwen. Een speciaal detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt een geel label met daarin de tekst: ''STUTTGART BAD CANSTATT'', verwijzend naar de wijk waarin het stadion van de club gelegen is. Daaronder prijken de coordinaten van het stadion. Verder zijn de initialen van de Duitse club verwerkt in de nek en prijkt het clublogo op de linkerborst. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met iets boven het midden een rode band met daarin de initialen van de club: VFB. 

VFB Stuttgart uitshirt 2020-2021

Het VFB Stuttgart uitshirt 2020-2021 is dit seizoen geïnspireerd door het uitshirt van het jaar 1997-1998 en bevat een all-over print van de kaart van de stad Stuttgart. Het voetbalshirt is zwart en wordt gekenmerkt door de dunne, rode verticale banen met daartussen een rood/zwarte print van Stuttgart van bovenaf. De plaats van het stadion van de club bevindt zich ter hoogte van de badge op de linkerborst. Het uitshirt is uitgerust met een ronde hals en alle logo's op dit tenue zijn wit/zilver. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor alle details op het uitshirt. Het uittenue wodt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe VFB Stuttgart voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gonzalez, Anton, Endo, Didavi, Thommy, Förster en nog meer spelers.

VFB Stuttgart voetbalshirt kopen

De nieuwe VFB Stuttgart voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf september bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 en deze voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kun je de nieuwe Stuttgart tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook de retro shirts van de Duitse club! 

Bestel je VFB Stuttgart voetbalshirt in deze winkel!

of je retro shirt in deze SHOP! 

VFB Stuttgart voetbalshirts 2020-2021

Stuttgart thuisshirt 2020-2021