Het uitshirt van de Verenigde Staten 2014-2015 is vandaag officieel gepresenteerd door de Amerikaanse voetbalbond USSF en kledingsponsor Nike. Het Verenigde Staten thuisshirt is reeds al officieel uitgebracht. Dit nieuwe Verenigde Staten uitshirt zal gedragen gaan worden op het WK 2014 dat aankomende zomer in Brazilië georganiseerd zal gaan worden. De USA is in poule G ingedeeld bij de toplanden Duitsland, Portugal en Ghana. Het nieuwe Verenigde Staten uitshirt beeldt de kleuren van de nationale vlag uit. Het nieuwe voetbalshirt bezit rood als hoofdkleur. Echter bestaat het voetbalshirt ook de kleur wit en blauw. Het onderste gedeelte is rood en wordt aangevuld met een wit en blauw vak. Het rode, witte en blauwe vlak loopt over op de mouwen en schouders. Het Verenigde Staten uitshirt 2014-2015 bezit een ronde hals. De kleur van de ronde hals is blauw. In de binnenzijde van deze hals is een driehoek gedrukt. Deze bezit dertien rode en witte strepen en beelden de vroegere 13 kolonies van de Verenigde Staten uit, die gelden als de eerste staten van het land.

Het logo van de Amerikaanse voetbalbond USSF is op de linkerborst gedrukt. Het logo bezit de kleuren wit en blauw. Op de rechterborst van het Verenigde Staten uitshirt 2014-2015 is een Nike swoosh gedrukt. Het Verenigde Staten uittenue wordt gecomplementeerd door een rood short en rode kousen met een witte Nike swoosh. Het rode short valt getailleerder dan het Verenigde Staten voetbalshirt. Check hieronder foto's van het nieuwe uitshirt. Het nieuwe uitshirt is vanaf nu evenals het nieuwe Verenigde Staten thuisshirt, verkrijgbaar bij de online voetbalshop van Subside Sports, inclusief 10% korting en officiële printng. De Verenigde Staten printing heeft een modern en hoekig uiterlijk en bezit tevens het logo van de Amerikaanse voetbalbond USSF aan de onderzijde. Subside Sports, het grootste aanbod WK merchandise!

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!

VS Uitshirt (3)

VS Uitshirt 1 (2)

VS Uitshirt 2 (1)

VS Uitshirt 6 (1)

VS Uitshirt 7 (1)

VS Uitshirt 5 (1)

Extra informatie Nike WK voetbalshirt

s
Alle Verenigde Staten WK voetbalshirts zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de Verenigde Staten voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van alle WK landen is gemaakt van recycled polyester. De USA voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron foto's: news.nike.com