3 juli 2017

Verenigde Staten Gold Cup voetbalshirt 2017

De Verenigde Staten en Nike hebben een speciaal shirt gelanceerd, welke het land draagt tijdens de Gold Cup van 2017. Het kampioenschap van Noord- en Midden Amerika vindt van 7 juli tot 26 juli plaats in de Verenigde Staten. De VS strijdt in een poule met Panama, Martinique en Nicaragua om een plaats in de volgende rondes. Het nieuwe shirt wordt door de VS bovendien gedragen in de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van de Verenigde Staten voor 2017 en een deel van 2018.

Het nieuwe Verenigde Staten shirt voor 2017-2018 heeft een speciaal en opvallend design. De body van het nieuwe shirt wordt namelijk gekenmerkt door het ''hooped'' design. De voorkant van het shirt bevat namelijk navy blauwe en rode, horizontale banen. In de navy blauwe banen zijn de sterren uit de Amerikaanse vlag verwerkt. De mouwen van het nieuwe shirt zijn navy blauwe en bevatten bovendien een print van witte sterren over de lengte van de mouwen. Verder is het nieuwe tricot uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een rode band. Aan de achterkant is boven deze band de naam van het land verwerkt: USA. Daarnaast bevat het nieuwe Verenigde Staten Gold Cup voetbalshirt nog meer speciale details. De binnenkant van de kraag bevat namelijk een speciale USA graphic met de tekst: ''WE CAN, WE WILL, WE ARE.'' Ook in de bies aan de onderkant van de mouwen zijn details verwerkt. De binnenkant van de bies van de rechter mouw bevat de tekst ''ONE TEAM'' en de andere mouw bevat de tekst: ''ONE NATION.'' Op de rechter borst prijkt het logo van Nike in het wit. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt al sinds 1995 de tenues en trainingskleding van de nationale voetbalbond en de vertegenwoordigende elftallen. Het logo van de bond prijkt op de linker borst. De zijkanten van het shirt bevatten daarnaast een navy blauwe band. Deze band zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje en kousen in dezelfde kleurencombinatie als het shirt.

Het shirt van de VS is door Nike alleen in een authentic VAPOR MATCH versie gelanceerd. Dit betekent dat het shirt alleen beschikbaar is in de dure versie van € 139,95. Dit is de versie die de spelers daadwerkelijk dragen en is uitgerust met de Aeroswift technology. Check hieronder alles over deze unieke technologie van Nike.

Scoor in deze SHOP het nieuwe voetbalshirt van de Verenigde Staten of check in deze SHOP goedkope Verenigde Staten merchandsing en t-shirts!