15 februari 2017

Verenigde Staten 3e voetbalshirt 2017-2018

Voor het eerst sinds 2011 heeft Nike een 3e shirt voor het nationale elftal van de Verenigde Staten gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt het nationale elftal van de Verenigde Staten de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in Rusland gedurende 2017 en 2018. De United States staat momenteel laatste in de kwalificatiepoule, waardoor het nog een hele klus wordt om zich te kwalificeren voor het WK van 2018. Of het nieuwe shirt hierbij gaat helpen, is maar de vraag. Check hieronder alle ins en outs van het nieuwe shirt van de Verenigde Staten.

Direct enthousiast over het nieuwe shirt van de VS? Scoor het in deze online winkel of deze online shop!

Usa -logo

Rood Verenigde Staten 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Verenigde Staten 3e shirt voor 2017-2018 is overwegend rood (''gym red'' door Nike genoemd) en is geheel gebaseerd op het Nike VaporMatch template. Dit betekent dat de mouwen een donkerdere tint rood hebben dan de body van het shirt. Bovendien bevat het shirt een speciale bies aan de onderkant van de mouwen, welke verdeeld is in dunne verticale streepjes. Deze bies bevat ook nog eens een speciale tekst. De rechter bies is namelijk uitgerust met de tekst: ''1 NATION'' en de andere bies bevat de tekst: ''1 TEAM''. Ook de achterkant van het shirt bevat een speciaal detail. De achterkant van de kraag bevat namelijk de naam van het land: USA. Verder is het nieuwe shirt van de VS uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een donkere band. Deze band komt ook weer terug aan de zijkanten van het shirt. Deze band zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. De swoosh van Nike prijkt op de rechter borst in het zilver, terwijl de andere borst is uitgerust met het nieuwe logo van de Amerikaanse voetbalbond. Dit betreft een monochroom logo, wat betekent dat het shirt geheel in stijl is van de kleuren van het shirt: rood/wit. Het nieuwe tenue van de Verenigde Staten wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een donkere strip. Op de shorts prijken ook de logo's van de The United States Soccer Federation (USSF) en NIKE. De kousen van het tenue zijn ook rood en bevatten een witte swoosh van Nike.

Vs -3e -shirt -2017-2018

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van de Verenigde Staten uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke uitgerust is met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Uiteraard hebben Nike en de Amerikaanse voetbalbond ook een authentic Vapor Match versie gelanceerd, welke het unieke AeroSwift systeem bevat. Check meer informatie daarover hieronder. In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Dempsey, Jones, Johson, Wondolowski, Zardes, Wood en nog meer spelers.

Vs -3e -tenue -2017-2018

Verenigde Staten shirt en tenue kopen

Het nieuwe Verenigde Staten shirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen in de onderstaande online shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor KIDS € 69,95. De authentic versie van het shirt heeft een prijs van € 139,95. In deze shops kan je het nieuwe shirt van de Verenigde Staten laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van het nationale elftal. Wil je andere United States producten kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt van de United STATES in deze online winkel

of deze online shop!

Usa -logo

One -team -one -nation
Uss -soccer -logo

Technische informatie Verenigde Staten authentic voetbalshirt

De United States en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.