9 november 2010

Van Der Vaart speler van de maand in Engeland

Rafael van der Vaart kent een uitstekende start bij Tottenham Hotspur. De 27-jarige Heemskerker speelde tot nu toe zes duels in de competitie en maakte daarin vier doelpunten. De populariteit heeft hij al gewonnen bij de supporters van The Spurs, want Van der Vaart werd uitgekozen als speler van de maand oktober.

Zuid Korea Shirt

 
"Dat is toch een hele eer als je hier net bent begonnen. Maar de eerste periode in Engeland is geweldig gegaan", zegt de oud-Ajacied in De Telegraaf. Samen met Gareth Bale is Raffie nu al ongekend populair bij de Engelse fans. Zijn werklust en zijn scorend vermogen doen het goed bij de aanhang. Afgelopen weekeinde speelde de international niet en meteen verloor Tottenham, uit bij Bolton Wanderers (4-2).
 
Van der Vaart is pas de vijfde speler die deze uitverkiezing in de Premier League krijgt. De middenvelder schaart zich nu in het rijtje met Ruud van Nistelrooy (Manchester United), Dennis Bergkamp (Arsenal), Robin van Persie (Arsenal) en Arjen Robben (Chelsea). Bergkamp was vier maal succesvol, terwijl Van Persie de laatste in oktober 2009.
 

Zuid Korea Shirt

 
 
Webshop Subside Sports geeft haar klanten deze week 5% korting op het brede Tottenham Hotspur assortiment met de code: TOTTENHAM