Valencia uitshirt 2018-2019

Vandaag is het nieuwe uittenue van Valencia officieel gelanceerd. Dit is gedaan door de spelers van de Spaanse club. Tijdens de wedstrijd tegen Deportivo deden de spelers opeens hun trainingsjack uit en stonden ze aan de aftrap in het nieuwe tenue. De wedstrijd in het nieuwe shirt werd gewonnen, met 2-1. Valencia is aankomend seizoen eindelijk terug in de Champions League. Dus we gaan het shirt niet alleen zien in de uitwedstrijden die de club speelt in La Liga en in de Spaanse beker, ook tijdens de uitwedstrijden in de UEFA Champions League zien we dit gave nieuwe shirt van Valencia. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uittenue van de Spaanse subtopper? Lees hieronder snel verder!

Valencia uit shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van Valencia is het Duitse sportmerk adidas. Het nieuwe uitshirt van Valencia is ontworpen voor een nieuw tijdperk waarbij de successen uit het legendarische van de club niet vergeten mogen worden. Het nieuwe tricot van Valencia is gebaseerd op het adidas Condivo 18 template. Dit template zorgt voor een erg moderne look van het shirt. Op het WK gaan we dit template van adidas ook zien, het uitshirt van België is namelijk ook ontworpen aan de hand van dit template van adidas. Het nieuwe uitshirt van Valencia is overwegend navy blauw met oranje details. Over de ‘’body’’ van het shirt loopt een horizontale all-over print. Hier staat het Condivo template om bekend. Het shirt van Valencia is uitgerust met een ronde kraag. Deze wordt versierd met een oranje rand om de kraag heen. Ook de 3 bekende adidas strepen op het shirt zijn oranje. Deze staan op de schouders van het shirt. Het logo van adidas staat op de rechterkant van de borst. De Badge of Sports is oranje van kleur. Sinds 2014 is het logo van adidas terug te vinden op het shirt van ‘’Los Che’’ Op de linkerkant van de borst staat het clubwapen van Valencia. Valencia heeft natuurlijk vele Europese prijzen gewonnen. Zowel de Europacup II als de UEFA Cup werd gewonnen door de Spaanse club. Ook in Spanje speelde Valencia jaren lang mee om het landskampioenschap. Dit heeft geresulteerd in 6 kampioenschappen. De laatste dateert echter alweer uit 2004. Op de voorkant van het shirt staat de naam van sponsor BLU Smartphones. Ook deze sponsor staat in het oranje op het shirt. Blu staat sinds 2017 op het shirt van Valencia. Ook is er nog een tweede sponsoruiting aanwezig op het shirt van Valencia. Sesderma is te vinden op de mouw van het shirt. Ook de naam van Sesderma staat in het oranje op de mouw van het Valencia uitshirt.

Het nieuwe uittenue van Valencia voor het seizoen 2018-2019 wordt gecompleteerd door een navy voetbalbroek. Deze heeft ook de adidas strepen in het op de zijkant staan, uiteraard in het oranje. Ook het logo van sponsor Alfa Romeo staat op de broek van het nieuwe uittenue. De kousen van het nieuwe uittenue zijn ook navy blauw. Net zoals bij alle shirts van adidas wordt ook bij het nieuwe uitshirt van Valencia gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwste thuisshirt van Valencia. 

Valencia voetbalshirt kopen

Het nieuwe uittenue van Valencia is vanaf medio juni te koop in de onderstaande webshop. Het shirt is alleen te koop voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). Het nieuwe uitshirt kost ongeveer € 85,- In deze winkel heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Valencia. Ben je opzoek naar andere producten van de Spaanse voetbalclub? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Scoor je Valencia voetbalshirt in DEZE WINKEL