6 juli 2018

Valencia thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Valencia thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag bekend gemaakt door de Spaanse club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Valencia CF de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2018-2019 in het Estadio Mestalla. Valencia eindigde afgelopen seizoen op een vierde plaats, waardoor het na drie jaar weer meedoet aan de Champions League. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club. Beide partijen hebben sinds 2014 een samenwerking. Check hieronder alle details van het nieuwste thuisshirt.

Valencia thuis shirt en tenue 2018-2019 - 100 jarig bestaan

Het nieuwe Valencia voetbalshirt voor 2018-2019 staat geheel in het teken van het 100 jarig bestaan van ''Los Che'' in 2019. De club van trainer Marcelino Garcia Toral werd namelijk op 19 maart 1919 opgericht en bestaat dit seizoen dus 100 jaar. Om die reden bevat het shirt verschillende gouden accenten. Het thuisshirt is zoals altijd overwegend wit en bevat dit jaar zilveren adidas strepen over de schouders van het shirt. Omdat deze strepen bijna dezelfde kleur hebben als het tenue vallen deze bijna niet op. Het adidas performance logo op de rechter borst is goud. Het Duitse sportmerk en de Spaanse club zijn sinds 2014 aan elkaar verbonden en eerder was het merk al in de periode 1980-1982 kledingsponsor van Valencia. De linker borst bevat een speciaal logo van de club. Dit logo in zwart/goud en bevat aan de bovenkant een lijn, waarin de tekst ''CENTENARI'' is verwerkt. De onderkant van het embleem van de club bevat de jaartallen 1919 en 2019 als verwijzing naar het 100 jarig bestaan. De achterkant van het shirt bevat ook nog een detail. Hier bevindt zich namelijk net onder de nek een vintage logo van de club. Verder bevat het thuisshirt een v-hals. Hoofdsponsor BLU SMARTHONES versiert het midden van het shirt en de achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van subsponsor BEIN.

De nieuwe Valencia tenues ter ere van het 100 jarig bestaan worden compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Deze broekjes bevatten aan de zijkanten zilveren adidas strepen en op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en adi, evenals het logo van sponsor ALFA ROMEO. De kousen van het thuistenue zijn geheel zwart. De nieuwe Valencia tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Climalite technologie van het Duitse sportmerk. Deze technologie zorgt voor ventilatie en verkoeling.

Check hieronder nog meer foto's van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Nani, Zaza, Parejo, Gaya, Murillo, Garay, Diakhaby, Mina en nog meer sterspelers. Check ook het uitshirt van Valencia.

Valencia voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van Valencia is vanaf medio augustus te koop in de onderstaande webshop. Het shirt is alleen te koop voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL).  In deze winkel heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Valencia. Ben je opzoek naar andere producten van de Spaanse voetbalclub? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Scoor je Valencia voetbalshirt in DEZE WINKEL

of bestel je Valencia retro shirt in deze SHOP!