Valencia uitshirt 2020-2021

Tegelijkertijd met het nieuwe Valencia thuisshirt 2020-2021 is vandaag ook het  nieuwe uitshirt van de club uit de Spaanse badplaats officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Salvador González Marc de La Liga en Copa del Rey uitwedstrijden in 2020-2021.  Het nieuwe Valencia uitshirt is dit seizoen een ode aan de stad als sinaasappelstad. Puma is weer verantwoordelijk  voor het design en de productie van de Valencia voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is namelijk sinds de zomer van 2019 kledingsponsor van ''Los Che'' en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2024.

Oranje Valencia uit shirt en tenue 2020-2021 

Het nieuwe Valencia uitshirt 2020-2021 past perfect in het thema dat Puma gebruikt voor de lancering van de voetbalshirts dit seizoen: CRAFTED FROM CULTURE. Vrijwel alle nieuwe voetbalshirts van Puma bevatten een all-over print, zo ook het nieuwe Valencia uitshirt. Qua kleur en design is het nieuwe uittenue van Valencia CF een eerbetoon aan de stad, die ook bekend staat als sinaasappelstad. De stad word gekenmerkt door de vele sinaasappelbomen, welke ook één van de belangrijkste motoren zijn van de economie van Valencia. Het Valencia uittenue is overwegend oranje en bevat een print van zeshoeken, die verdeeld zijn in drie blokken van flitsende strepen. De print bevindt zich dit jaar alleen over de body van het tenue. De mouwen zijn oranje en verder is het tenue van Valencia uitgerust met navy blauwe accenten. Deze kleur komt terug in de ronde hals en de Puma T7 taping over de schouders. In deze band is het Puma logo verwerkt, welke in het marine blauw ook op de rechterborst van het Valencia uitshirt staat. Het logo van de club op de linkerborst van het tenue is geheel in stijl van de kleuren van het uitshirt en is een combinatie van navy en oranje. In de hals op de achterkant van het tenue zijn nog de initialen van de club verwerkt: VCF. Ook dit seizoen gokbedrijf BWIN als shirtsponsor op de tenues van de Spaanse club. BWIN is ook sinds de zomer van 2019 verbonden aan de club en heeft met Valencia een contract tot de zomer van 2022.

Het Valencia uittenue 2020-2021 wordt komend seizoen compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten een donkerblauwe taping. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Puma. De kousen zijn oranje met vijf brushed banen in het navy blauw op de zijkanten. Alle Puma tenues zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Dry Cell technologie van het sportmerk, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Valencia uitshirt en check ook het 3e shirt van de voetbalclub. 

Valencia uitshirt bestellen

Het Valencia uitshirt 2020-21 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is het uitshirt ook dit seizoen € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De voetbalbroekjes zijn in kindermaten € 34,95 en voor volwassenen € 39,95. De kousen zijn € 17,95. Check ook de trainingskleding van Valencia in de onderstaande winkels! Directe levering!

Bestel je Valencia uitshirt direct in deze SHOP! 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

Valencia uitshirt 2020-2021

Valencia uittenue 2020-2021