Valencia 3e voetbalshirt 2020-2021

Valencia CF heeft dit seizoen ook een 3e voetbalshirt of alternatief uitshirt. Omdat de club afgelopen seizoen op een teleurstellende negende plek eindigde en dus geen Europees voetbal speelt dit seizoen, speelt de club in het 3e tenue met name de uitwedstrijden in de Copa del Rey gedurende 2020-2021. Ongetwijfeld zien we dit tenue ook terug in een aantal uitwedstrijden in La Liga dit seizoen.

Lichtblauw Valencia uitshirt 2020-2021

Alle Valencia tenues hebben dit jaar een speciaal thema. Het nieuwe thuisshirt is een eerbetoon aan La Lonja de la Seda, het uitshirt aan de stad als sinaasappelstad en het 3e shirt is geïnspireerd door de werken van een bekende schilder uit Valencia: Joaquin Sorolla y Bastia. Sorolla was aan het begin van de 20ste eeuw een bekende Spaanse schilder, die gespecialiseerd was in het schilderen van portretten, landschappen, en werken met sociale en historische thema’s. Het 3e shirt van Valencia is dit jaar overwegend lichtblauw en bevat een print, welke wat weg hebben van wolken, maar een verwijzing zijn naar de Mediterrane Zee. Alle logo’s op het 3e voetbalshirt van Valencia zijn donkerblauw. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van kledingsponsor Puma en de linkerborst is uitgerust met het Valencia logo. Dit logo is ook geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. Op het midden van het tenue prijkt sponsor BWIN en de rechtermouw bevat de officiële La Liga badge. Op alle tenues prijkt Sailun Tire als mouwsponsor op de linkermouw van de voetbalshirts. De achterkant van het 3e shirt is geheel lichtblauw en in de nek zijn de initialen van de club verwerkt: VCF. Verder bevat dit Valencia tenue een v-hals. Het Valencia 3e tenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met daarop weer donkerblauwe logo’s van de club en Puma. De kousen zijn ook geheel lichtblauw met een design van donkerblauwe vervagende banen. Op de kousen staan ook weer de initialen van de voetbalclub: VCF. Alle tenues van Puma, en dus ook die van Valencia, zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het alternatieve uitshirt van ‘’Los Che.’’

Valencia 3e shirt bestellen

Het Valencia 3e shirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Valencia Puma voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel

Valencia 3e voetbalshirt 2020-2021

Valencia 3e shirt 2020-2021