Valencia CF 3e en 4e voetbalshirt 2021-2022

Puma en Valencia hebben het nieuwe Valencia 3e voetbalshirt 2021-2022 gepresenteerd vandaag. Het tenue dat door de club is omgedoopt tot het ''Legacy Kit'', wordt door het elftal van José Bordalás gedragen tijdens een aantal La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2021-2022. Het tenue is namelijk het alternatief voor de andere twee Valencia voetbalshirts 2021-2022. Puma lanceerde vandaag ook acht andere 3e tenues van de clubs waarvan het kledingsponsor is. Deze tenues zijn allemaal onderdeel van het Puma Faster Football programma, waarbij alles draait om creativiteit.

Lichtblauw Valencia 3e shirt 2021-2022

Hoewel het Valencia 3e voetbalshirt 2021-2022 het nieuwe Puma template heeft, kan het design van het tenue baanbrekend genoemd worden. Dit komt vooral omdat het clublogo ontbreekt op de borst. Het Valencia 3e shirt is lichtblauw en bevat wel een all-over print van de vleermuis op de body van het tenue. Deze print is bijna niet zichtbaar, omdat deze dezelfde kleur heeft als het voetbalshirt. In plaats van het clublogo staat de naam van de club in het oranje centraal op de borst: VALENCIA CF. De naam wordt geflankeerd door twee horizontale oranje banen. Deze kleur komt ook weer terug in de diagonale Puma formstripes op de schouders, het Puma logo op het midden van de borst en de mouwen en de band aan de onderkant van de mouwen. Het Valencia 3e tenue bevat bovendien een ronde hals. Het logo van de Spaanse club prijkt wel in de nek op de achterzijde van het tenue, welke verder egaal lichtblauw is. Het Valencia derde tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met op de pijpen in het oranje de logo's van de club, Puma en Skoda. De kousen van het derde tenue zijn lichtblauw met vijf horizontale oranje lijnen, waartussen de initialen van de club (VCF) en het Puma logo in het wit staan.

Grijs Valencia 4e voetbalshirt 2021-2022

Valencia heeft dit seizoen ook een 4e voetbalshirt, welke tijdens een aantal uitwedstrijden gedragen wordt. Dit tenue is grijs en bevat een all-over print van zigzag banen. Dit design is geïnspireerd door de vleugels van de vleermuis uit het clublogo van ''Los Che.'' Verder bevat dit tenue oranje details. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn oranje, alsook de logo's van Puma en VCF Fan Token. De badge van Valencia prijkt op dit tenue wel op de rechterborst. De linkermouw bevat het logo van Sailun Tyre en de rechtermouw de LFP badge. Deze tenues worden compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan de onderkant een oranje band. De kousen van dit tenue zijn volledig oranje.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de alternatieve uittenues van Valencia CF, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kee Kang-in, Alderete, Guedes, Wass, Gomez, Soler, Tsjerysjev, Gaya en andere spelers.

Valencia voetbalshirt bestellen

Het Puma Valencia 3e shirt en 4e shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijs van het voetbalshirt is hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95.  Directe levering!

Bestel de Puma Valencia voetbalshirts direct in deze SHOP! 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel

Valencia 3e shirt 2021-2022

Valencia 3e voetbalshirt 2021-2022

Valencia 4e voetbalshirt 2021-2022